Sheffield United er blant lagene på tippekupongen.
Sheffield United er blant lagene på tippekupongen. Foto: Nigel French (Pa Photos)

Vi skal til Englands bakgård

Med landslagspause for de store ligaene, tar tippekupongen med oss til Englands lavere divisjoner for en uhyre spennende runde.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Single: Swindon savner landslagsstjernene
Langskudd: Alt press er på Mjøndalen
V75:
Fest med Soho

Helgens langoddsprogram er i stor grad preget av landskampene som spilles, men det finnes også hockey og tippeligakvalifisering for de som er interessert i det.

Bonuspotten trenger tid på å komme seg igjen, og er nå på 410 000 kroner.

1. Coventry City — Notts County
Hjemmelaget står med 2-1-4 de siste syv kampene, og men en av seirene har sendt dem til kvartfinalen av Johnstone's Paint Trophy. 4-5-7 er deres totale statistikk i ligaen, men de har falt etter en meget solid start.

4-2-2 er en god hjemmestatistikk.

Notts står på sin side med to kamper uten seier etter en veldig fin periode, der de tok fem seire på rad. De har med det etablert seg i toppen. Mye av det skyldes det defensive - de har nesten sluppet inn halvparten av dagens motstander. 4-3-0 er en solid bortestatistikk. HB.

2. Crewe Alexandra — Chesterfield
Crewe har vært helt sist nesten hele sesongen, men det har heldigvis vært tegn til bedring hos jumboen de siste ukene. Men målforskjellen på 13-32 forteller alt om hvor svake de er i forhold til motstanden. 3-0-5 er hjemmestatistikken.

Gjestene har på sin side seks ligakamper uten seier, men slo tilbake med en fin 6-0-seier i FA-cupen sist. Eoin Doyle må få mye av æren for det - hans 13 mål er mer enn halvparten av lagets totale målfangst. 2-2-4 er bortestatistikken. B.

3. Doncaster Rovers — Sheffield United
Vi hadde en veldig fin periode med Doncaster i forrige sesong, og de vant oss mye penger i sesongavslutningen. Nå har de imidlertid rykket ned og takler ikke tilværelsen i League One særlig godt - syttendeplass er vel ikke helt som forventet.

Spesielt fremover på banen sliter de, og de scorer kun ett mål per kamp. 3-0-5 er hjemmestatistikken deres.

Sheffield United har for tiden vært inne i et veldig hektisk kampprogram, med få dager mellom hver match. Det har vist seg tøft og de har nå tre kamper uten seier. Uten at det har ført dem utenfor playoff-kampen. 4-1-3 borte. HB.

4. Gillingham FC — Leyton Orient
Hjemmelaget tok en veldig sterk seier mot Crawley sist, stikk i strid med Nettavisens tips. Det var deres første seier i ordinær tid på ti kamper. Det betyr at de fortsatt er under streken, med hjemmestatistikken 3-2-2.

Leyton har spilt mange kamper den siste tiden, uten at det har gått spesielt bra. 2-2-3 er statistikken de siste syv kampene, og 3-4-1 er bortestatistikken - samtidig som de har ligaens svakeste hjemmestatistikk. Har imidlertid god tak på dagens motstander, med fire seire de fem siste innbyrdes kampene.

Likevel er det gode muligheter for to på rad for hjemmelaget. H.

5. Port Vale — Rochdale
Hjemmelaget har klatret mye den siste tiden, og befinner seg nå midt på tabellen etter en noe svak start. 3-2-3 er en godkjent hjemmestatistikk.

Rochdale har på sin side fem kamper uten tap og har virkelig etablert seg i opprykksstriden. Deres meget solide bortestatistikk lyder 5-0-2. Offensivt er de meget solide. Åpen kamp - HUB.

6. Preston North End — Bradford City
Hjemmelaget slo forrige kamp tilbake etter et par tøffe tap på bortebane. Er absolutt med i toppen og kan gjøre alvor av opprykksambisjonene. 5-3-0 er en meget solid hjemmestatistikk.

Bradford hard på sin side fem ligakamper uten seier og har falt langt nedover på tabellen. Bortestatistikken er imidlertid 3-2-2, og det er godkjent.

Uansett bør hjemmelaget ha null problemer i denne kampen. H.

7. Swindon Town — Bristol City
Hjemmelaget blir ofte rammet av landslagspauser, for noen av deres viktigste spillere er på oppdrag med sine respektive landslag. De siste syv kampene har de også kun to seire, og Swindon må finne tilbake til formen de viste i sesongåpningen. 4-3-1 er hjemmestatistikken.

Bristol har koblet et stødig grep om førsteplassen, og viser ingen tegn til å ville slippe den. De har enda til gode å tape i ligaen etter 16 kamper, dog med seks uavgjort. 4-4-0 er en solid bortestatistikk.

Fraværene til hjemmelaget betyr mye, og dermed er Bristol City favoritt også i denne. HB. Vi spiller B på dagens single, men siden vi har flere kryss her, tør vi ikke helt å utelukke hjemmelaget.

8. Walsall FC — Peterborough United
Hjemmelaget har funnet en viss form etter en svak start. Kanskje har de kommet i en flytsone? 3-2-2 er hjemmestatistikken.

Gjestene har på sin side tapt seg stort etter en solid åpningen, og har tre ligatap på rad. 4-0-4 er godkjent bortestatistikk.

Hjemmelaget på vei opp, mens bortelaget på vei ned. Denne kan bli jevnere enn det virker ved første øyekast, men bortelaget er favoritt. UB.

9. Yeovil Town — Fleetwood Town
Hjemmelaget slo Crawley i FA-cupen forrige kamp de spilte, men har seks ligakamper uten seier. 1-4-3 er ikke en spesielt solid hjemmestatistikk.

Fleetwood er på sin side stabilt ustabile, og har etablert seg som en middelhavsfarer i årets sesong. 2-0-6 er bortestatistikken - på hjemmebane er de mye bedre.

10. Luton Town — Tranmere Rovers
Hjemmelaget Luton har seks kamper uten tap, og har klatret til opprykksplass på veldig kort tid. 5-1-2 er veldig solid hjemmestatistikk og de er kommet til toppen for å bli.

Tranmere tok en veldig solid seier mot Bury mot Johnstone's Paint Trophy forrige kamp, men er under streken i ligaen og 1-2-5 er en bortestatistikk som gir særdeles liten grunn til optimisme. Klar H.

11. Carlisle United — Accrington Stanley
Hjemmelaget Carlisle har 2-0-5 de siste syv kampene, har vist manglende evne til å bygge på deres få seire. Er imidlertid bare en plass over streken og bør unngå tap i dag.

Accrington er et av ligaens mest målrike lag og har 24-27 i målforskjell. De har nå også fire kamper uten tap, men bortestatistikken på 2-1-5 skremmer absolutt ingen. H.

12. York City — Oxford United
Hjemmelaget har kun en seier de siste syv kampene. Spiller vanvittig mye uavgjort og har falt langt etter en bedre start. 0-6-2 er en helt forferdelig statistikk på eget gress.

Laget fra universitetsbyen er i stor grad avhengig av Danny Hylton, som har bidratt med ti mål så langt. Endelig er de også over streken. 1-2-5 er bortestatistikken deres, noe som gjør at vi spiller H i denne bunnkampen.

96-rekker:

1. Coventry City — Notts County HB

2. Crewe Alexandra — Chesterfield B

3. Doncaster Rovers — Sheffield United HB

4. Gillingham FC — Leyton Orient H

5. Port Vale — Rochdale HUB

6. Preston North End — Bradford City H

7. Swindon Town — Bristol City HB

8. Walsall FC — Peterborough United UB

9. Yeovil Town — Fleetwood Town HU

10. Luton Town — Tranmere Rovers H

11. Carlisle United — Accrington Stanley H

12. York City — Oxford United H

Klikk her for å levere denne kupongen.

432-rekker:

1. Coventry City — Notts County HB

2. Crewe Alexandra — Chesterfield HB

3. Doncaster Rovers — Sheffield United HB

4. Gillingham FC — Leyton Orient H

5. Port Vale — Rochdale HUB

6. Preston North End — Bradford City H

7. Swindon Town — Bristol City HB

8. Walsall FC — Peterborough United HUB

9. Yeovil Town — Fleetwood Town HUB

10. Luton Town — Tranmere Rovers H

11. Carlisle United — Accrington Stanley H

12. York City — Oxford United H

Klikk her for å levere denne kupongen.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør