Foto: Getty Images

Vi spiller League One

Disse hjemmelagene har gode sjanser og spilles til fin odds. Her er dagens oddstips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny lørdag
Tipping: 2,75 millioner i bonuspotten
Oddstips: Dagens League One-dobbel
Trav: V75 Biri - Dronninga vinner igjen
Se også: Lesernes oddstips lørdag

Langoddsen byr på mye av det nest beste fotballens verden kan vise til, nå som de aller beste er opptatt med landslagsspill. Det betyr ikke at det er mindre morsomt å spille på langoddsen eller at kronene vi regner med å vinne er mindre verdt.

Vi tilbys objekter fra norsk 2. divisjon og 3. divisjon, Toppserien, mye engelsk fotball fra League One og nedover, og spansk og italiensk fotball fra nest øverste nivå. Noe irsk og svensk ball også.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
88. Aldershot - Cheltenham B 3,15
League Two. Nå som Aldershot har spilt noen gode cupkamper og svidd av en del krutt utenfor ligaspillet, vil det ikke være noe sjokk om det kommer en svakere kamp nå. De har også tapt to av to hjemmekamper i ligaen hittil. Cheltenham er i god form og kan godt ta med seg poengene i dag, slik de gjorde da de vant 2-0 her i fjor.

Dagens avslag
58. Lørenskog - Steinkjer (0-1) H 1,20

Seirene sitter så langt inne for Lørenskog denne sesongen at å spille dem med handicap har vi sluttet med. De to siste er tapt 1-2 hjemme for Levanger og 3-4 borte for RBK 2. Nå er det avdelingens definitive jumbo som kommer på besøk, og dette kan meget vel ende 5-0, men Steinkjer har hevet seg noe, og tapte bare med ett mål borte mot gode Ullensaker/Kisa og hjemme mot habile Byåsen. 1,20 for at Lørenskog vinner med minst to mål er ikke verdt risikoen.

Dagens spill
Her til lands er Flekkerøy, Elverum og Vindbjart våre favoritter og ganske gode spill hos Norsk Tipping i skrivende stund, men Fair Play-Ligaen er et lite minefelt om dagen, da mange av lagene er i endring ettersom spillere forsvinner til studier og militærtjeneste, og nye kommer inn. Follo er således en kandidat til å vinne igjen, etter en tung periode. Men vi lar disse ligge, da vi har funnet frem to engelske objekter med meget fristende odds. I dag gaper vi høyt.

Én ting til: Hvis kampen mellom Burton Albion og Plymouth åpnes for spill igjen, kan Burton spilles helt ned til rundt 1,50 da Plymouth er på konkursens rand, spillerne ble avspist med 40 prosent av vanlig lønn i august og var meget nære å gå til streik. Manageren sier at han skal klare å stille 11 mann mot Burton, men vet ikke hvem det blir og at han har all mulig forståelse for at spillerne vil mangle motivasjon.

Følg League One LIVE

68. Chesterfield - Leyton Orient
League One. Chesterfield ligger nest sist med 0-1-4 på de fem første. Dette er overraskende svakt av klubben som vant League Two forrige sesong. Manager John Sheridan jobber med å få på plass forsterkninger, og etter to ukers forsinkelse er endelig Alex Mendy (m/a), som kom fra Mlada Boleslav, klarert for spill.

De andre nykommerne Grounds, Johnson og Westcarr kan debutere på hjemmebane i dag. Mattis (m) er etter all sannsynlighet tilbake fra skade.

Leyton Orient har hatt en katastrofal start på sesongen og står med 0-0-5 og 2-12 i målforskjell. De fikk en liten opptur på tirsdag, da de slo Bristol Rovers 3-2 i en cupkamp. Ellers ser klubben ut til å være i en liten krise, da man nylig solgte den beste spissen fra forrige sesong, Alex Revell, til Rotherham i en tid man sliter voldsomt med å score. En erstatter skal visstnok hentes inn på lån, men det blir først til uka. I dag blir det Jamie Cureton og David Mooney på topp, førstnevnte var en habil målscorer for Exeter inntil nylig.

Cuthbert (f) og Spring (m) er usikre med småskader. Jones (k) er ute på lang sikt.

Dette er en bunnkamp. Når vi ser på hva som har beveget seg av spillere inn og ut hos disse de siste ukene, ser hjemmelaget styrket ut, bortelaget er vi usikre på. Her bør Chesterfield ta sin første ligaseier denne sesongen. 2,10 for at så skjer synes å være verdt risikoen.

75. Walsall - Brentford
League One. Walsall har notert seire over bunnlagene Leyton Orient og Bournemouth, og står med 2-2-1 på de fem første. Tirsdag slo de habile Shrewsbury 2-1 i en cupkamp, og formen ser god ut.

Rutinerte Macken (a) er usikker og spiller neppe. Will Grigg er reist med Nord-Irlands U21-lag.

Brentford under Uwe Röslers ledelse har sett tidvis meget lovende ut, dog har resultatene vært blandede. På bortebane har det blitt tap for Sheffield United og seier i Exeter. Rösler har ofte rost spillerne for deres innsats, men i dag mangler han flere av sine faste.

Donaldson (a), Saunders (m), Logan (f) og Legge (f) er faste spillere som mister kampen. Fra før er Diagouraga (m) og Hudson (m) ute, og nå er også McGinn (m) borte med Nord-Irlands landslag.

Her var vi inne på tanken at Brentford kunne overraske, men etter å ha sett skadelisten tror vi Rösler må bokføre et tap her, og heller se frem mot neste mulighet, borte mot Wycombe. Dette kan Walsall meget vel vinne, og de bør kjenne sin besøkelsestid nå som de er i form og møter et skaderammet lag. 2,30 er fin odds for hjemmeseieren og denne spilles i dobbel med Chesterfield.

Dette gir oss en dobbel til 4,83 og dette føles som dag det er like greit å spille til høy odds, da vi tror mange av de store favorittene kan feile. Vi setter 100 kroner, spillefristen er klokken 15.55.

68. Chesterfield - Leyton Orient 2,10 3,05 2,70
75. Walsall - Brentford 2,30 2,90 2,50

Total odds 4,83

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør