Foto: Christer Faberling (sportbilden.se)

Vi tror på Kolstad og Helsingborg

Flere interessante spill på fredagens langoddsprogram

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Det er et variert program på fredagens langoddsmeny fra Norsk Tipping med nye dueller fra TDF, irsk fotball, islandsk fotball og noen norske andredivisjonskamper samt svensk kvartfinale i cupen.

Vi tror på hjemmeseier
Vårt hovedspill denne fredagen finner vi i norsk 2.divisjon, avdeling 2, kamp 17 Kolstad mot Levanger. Hjemmelaget Kolstad vant årets to første seriekamper, tapte deretter de fem neste og har nå gått fire kamper uten tap. To av disse har vært bortekamper mot avdelingsfavorittene Hødd og Skeid, der Kolstad har klart uavgjort. Etter å ha kommet tilbake fra 0-2 borte mot Hødd til 2-2 tredje sist, skuffet hjemmelaget med 1-1 hjemme mot bunnlaget Oslo City for så å reise seg igjen sist med knallsterke 2-2 borte mot Skeid.

V75 Momarken lørdag:Håkon tror på Big Money

I følge våre kilder er det bra kapasitet i dette Kolstad-laget og en kombinasjon av udyktighet og uflaks har gjort at poengfangsten er mager hittil og hovedårsaken til at Kolstad befinner seg under streken med sine 12 poeng. Men det er tett i bunnen og i følge sportslig leder Odd Arild Haugen er man veldig optimistiske i forhold til å berge plassen.

Lever spill og sjekk resultatene på mobilen!

Alexander Larsen og Vegard Fyhn-Stene er langtidsskadet, og til fredagens kamp returnerer den viktige indreløperen Kristian Selnæs etter å ha sonet karantene sist helg. Det innebærer at Kolstad stiller med sitt beste lag i morgen og vi tror sterkt på at Trondheims-laget innkasserer en svært viktig seier fredag kveld.

Motstander Levanger leverer utelukkende sakene på hjemmebanen Moan gress, bortetallene er uhyre svake 0-1-5. Levanger spiller sine hjemmekamper på naturgress hjemme på Moa, og mange av bortekampene spilles på kunstgress, en sannsynlig årsak til at bortetallene er så svake.

Norsk Tipping betaler 1,90 for hjemmeseier i kamp 17 og vi synes dette ligner dagens beste spill. Vi låser Kolstad på begge våre spill fredag og kombinerer med to andre kamper i hver sin dobbel

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Svensk cupsuksess
Kriserammede AIK tar i mot tetlaget Helsingborg i den svenske cupens kvartfinale fredag ettermiddag. AIK har hatt en katastrofal sesong etter fjorårets gullsesong og klubben har allerede gjennomført to trenerbytter. 12 poeng på de første 14 matchene for en av forhåndsfavorittene er fryktelige tall, og svenske eksperter har ingen tro på at den nye treneren, skotten Alex Miller, får skuta på rett kjøl. To av fjorårets største profiler, Martin Mutumba og Bojan Djordijc, ble oppsiktsvekkende solgt til den lite navngjetne ungarske klubben Videoton nå i VM-pausen til voldsom irritasjon for AIK-fansen. AIK spilte 4 runde i cupen mandag mot ¨Angelhom og via ekstraomganger hanglet laget seg videre til kvartfinalen. Allerede førstkommende tirsdag spiller AIK kvalifisering til Champions League hjemme mot luxembourgske Jeanusse Esch, og den kampen er nok mye viktigere enn fredagens kvartfinale for hjemmelaget. Dessuten må serien ha prioritet all den tid Stockholm-laget ligger så utsatt til tabellmessig.

Motstander Helsingborg har levert en knallsesong til nå, måtte riktignok slite skikkelig for å beseire Hacken i mandagens fjerderundekamp, der seiersmålet kom fire minutter på overtid. Helsingborg melder at de prioriterer cupen for fullt, og melder dessuten om en skadefri tropp. Har dessuten vunnet to av de tre siste borte mot AIK, og dersom Helsingborg er noenlunde skjerpet tar de seg til semifinale på bekostning av AIK fredag ettermiddag. NT betaler 2,30 for borteseieren og det synes vi er bra betalt og spiller denne i en dobbel med Kolstad. 100 kroner er vår innsats, totalodds 4,37

12. AIK - Helsingborg 2,35 2,60 2,30
17. Kolstad - Levanger 1,90 2,90 3,70

Klikk her for å levere denne dobbelen. Innsatsen styrer du selv.

Full runde i den irske toppdivisjonen er det også fredag kveld. Meget hjemmesterke St. Patricks tar imot UC Dublin i kamp 25. St. Patricks vant 3-0 i tilsvarende kamp så sent som 19. mars i år, og står nå med fire strake hjemmeseire og ligger et poeng bak tetlaget Shamrock Rovers med en kamp mindre spilt. UC Dublin har brukbare 3-3-3 på bortebane, men har nok ikke kapasiteten til hjemmelaget og vi tror St. Patricks tar sin femte strake hjemmeseier fredag kveld til brukbare 1,60 i odds. Innsats på denne dobbelen blir også 100 kroner, totalodds 3,04

17. Kolstad - Levanger 1,90 2,90 3,70
25. St. Ptaricks - UC Dublin 1,60 2,90 3,60

Klikk her for å levere denne dobbelen, innsatsen styrer du selv.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør