Foto: Foto: Gorm Kallestad / Scanpix

Viking tar skalpen til Vålerenga

Vålerenga mangler spillere og Viking kan få det enklere enn antatt. Her er dagens første oddstips.

Kommersielt

Les også:
Disse spiller i Tippeligaen 2011
Slik ser du årets Tippeliga

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 2: Godt betalt engelsk dobbel
Tippetips: Fulham tar poeng i Liverpool
Lesertips: Lesernes oddstips lørdag

V75 Sørlandet: Håkon stoler på Eirik Høitomt

Langoddsen byr som vanlig på en mengde spennende objekter på lørdagsprogrammet. I tillegg til fotball fra alle de store ligaene i Europa finner vi også Tippeliga-objekter, og det er nettopp her vi starter med det som i skrivende stund ligner god odds på hjemmeseier i Stavanger.

Senere kommer vi ytterligere ett tips, fra engelsk fotball, og selvfølgelig omtale av alle kampene på lørdagskupongen.

OBS:Slik får du spilt på iPhone og Android

Viking - Vålerenga
Viking og Vålerenga er begge tippet å kjempe i toppen denne sesongen, og Viking viste da også gode takter da de snudde 0-2 til 3-2 i treningskampen mot Rosenborg sist søndag og da de vant 4-0 over Start før det. Viking har tillegg til mange gode resultater i treningskampene også en sterk tropp på papiret, så dette ser lovende ut på mange måter. Det har aldri vært enkelt å vinne på Viking stadion.

Christian Landu Landu er ute et par uker til pga en skulderskade. Patrik Ingelsten og Bengt Sæternes rekker heller ikke kampen. Tommy Knarvik er hentet inn fra Tromsø.

Vålerenga stanset på 6-2-7 på bortebane forrige sesong. En av de seks borteseirene kom på dagens bane, i en underholdende 4-3 kamp. Det er mannskapsproblemer for VIF foran premieren.

Luton Shelton (lår) skadet seg på trening torsdag. Spisskollega Yssouf Koné er under opptrening etter kneoperasjon. Heller ikke Lars Iver Strand (ankel) er kampklar etter operasjonen tidligere i vinter. Sidoine Oussou har slitt med ankelen, men ser ut til å bli klar. Det gjør garantert ikke Andreas Nordvik (lår). Mohammed Fellah fikk 20 minutter mot Follo for en drøy uke siden etter langtidsskaden, og starter på benken søndag. Mostafa Abdellaoue, som er leid ut til Tromsø fra andre serierunde og ut sesongen, er usikker mot Viking. Det er også noe usikkerhet rundt Bojan Zajic. Adrian Reid har ikke skrevet under for Vålerenga, slik TV 2 meldte torsdag. Etzaz Hussain, som i vinter kom tilbake til Vålerenga etter oppholdet i Manchester United, har gått til Fredrikstad.

Det er alltid vanskelig å tippe åpningsrunden i Tippeligaen, men her ser bortelaget helt enkelt for skaderammet ut til å få til noe mot et Viking som har vist svært gode takter opp mot sesongstart. Når Norsk Tipping tilbyr singlespill på Viking til 2,30 nøler vi ikke med å spille hjemmeseier og vi setter 100 kroner på denne. Spillefristen er klokken 15.55 og forhåpentligvis haster det ikke å spille, for selv om andre bookmakere muligens setter ned oddsen på H er Norsk Tipping som regel tøffe nok til å stå fast ved sine odds på norsk fotball.

46. Viking - Vålerenga 2,30 2,95 2,65

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør