Luis Suarez har scoret syv ganger på de fem siste kampene mot Real Madrid. På onsdag scoret han to ganger i cupkampen mot hovedstadslaget. 
Luis Suarez har scoret syv ganger på de fem siste kampene mot Real Madrid. På onsdag scoret han to ganger i cupkampen mot hovedstadslaget.  Foto: Alconada/alterphotos/abaca Usa (Pa Photos)

Vinner for tredje gang på rad på Bernabeu

Barcelona har vunnet 3-0 i de to siste bortekampene mot Real Madrid. Vi tror de tar sin tredje borteseier mot Real lørdag.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippetips: Solskjær og United klinke på lørdagskupongen
V75 Bergen: Du kan vinne 13 millioner i V75 på lørdag
Oddssingel Premier League: Spillerne gir ham tre poeng i bursdagsgave
Oddssingel Premier League: Superspissen leverer alltid mot Arsenal
Oddsdobbel Premier League: United og Wolves gir toppodds
Oddssingel Premier League: Zaha ordner mer bortesuksess for Palace
Oddssingel Premier League: Vi tror Newcastle tar enda mer poeng
Lotto: Gulltrekning med hele 29 millioner i potten

En ny fantastisk helg venter oss som er glad i fotball. Denne lørdagen har flust av høydepunkter. Ikke bare er det fulle runder i Premier League og Championship på balløyen, med Tottenham – Arsenal i hovedrollen, men det er også El Clásico. Real Madrid – Barcelona. Disse to lagene møttes i den spanske cupen senest onsdag, og her vant Barcelona hele 3–0 på Santiago Bernabéu. Madrid er nok veldig giret på revansj. I tillegg til dette, skal det kjøres 30 km i VM i langrenn. Johaug er storfavoritt, og står til 1,12 på Norsk Tipping. Innfrir hun nok en gang? Vi gleder oss til en stor sportsdag!

NB! 29 millioner kroner i Lotto-potten på lørdag. Leverer kupongen her!

Real Madrid – Barcelona 2,65 – 3,30 – 2,25 B (spillestopp kl. 2040)

Klikk her for å levere dette spillet

For tredje gang på under en måned og for andre gang på fire dager spilles El Clásico.

Lørdag kveld møtes Real Madrid og Barcelona i La Liga, og Los Blancos er på jakt etter revansj etter at de ble ydmyket på hjemmebane og røk ut av Copa del Rey i midtuken. Barcelona banket erkerivalen 3–0 på Bernabeu. Luis Suárez scoret to av målene. Han har nå scoret syv mål på de fem siste kampene mot Los Galacticos.

Etter de første 45 minuttene virket en Barcelona-seier usannsynlig. Real Madrid hadde vært det beste laget, og de hadde nøytralisert Leo Messi og Luis Suárez effektivt. Selv etter 90 minutter var skuddstatistikken 14–4 i favør av Real, men katalanerne var klinisk effektive foran mål, og vant cupkampen 4-1-sammenlagt.

Barca trives på Bernabeu. Katalanerne har nå vunnet fire av de fem siste bortekampene mot Real Madrid.

Barcelona ligger godt an til å sikre seg the double i Spania for andre sesongen på rad. Selv om de skulle tape denne kampen vil de ha et seks poengs forsprang på erkerivalene fra hovedstaden.

Dersom Barca vinner lørdagens kamp, vil de langt på vei ha sikret ligatittelen denne sesongen.

Selv om Real Madrid var best i store deler av onsdagens cupoppgjør, så viste matchen at Barca har evnen til å avgjøre viktige kamper. Leo Messi og Luis Suárez har scoret til sammen 41 ligamål denne sesongen. Det er kun to færre enn Real Madrid har scoret så langt.

Karim Benzema, Lucas Vázquez og Vinicius har alle hatt en god sesong, men de er ikke i nærheten av så effektive som Messi og Suarez. Nettopp det tror jeg blir avgjørende i lørdagens match.

Til tross for at Real viser fremgang, så har de tapt fire av de siste ti hjemmekampene sine. Det er ikke bra nok. Nå skal de måle krefter mot et Barca-lag som kun har tapt tre av de siste 63 ligakampene under Ernesto Valverde.

Barcelona har vist at de stortrives i Madrid, og jeg tror de tar sin tredje borteseier på rad mot Real Madrid lørdag kveld. Oddsen er 2,25. Det er absolutt spillbart i mine øyne. Spillestopp er klokken 2040.

Klikk her for å levere dette spillet

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør