Foto: Espen Løken

Vinner han for niende gang på rad?

Sportspills oddsekspert kan sette personlig rekord i dag.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Ekspert Andreas Faye-Schjøll traff på sju spillforslag på rad før han tok en velfortjent og lang frihelg. Tirsdag var han tilbake med treff på nok en dobbel, og rekorden hans på åtte fullklaff på rad ble tangert. Dersom kveldens tipsforslag går inn, setter han altså ny rekord på Sportspill.no

Chesterfield og Swindon levde opp til våre forventninger og vel så det i går, og i dag er det mer Football League Trophy på langoddsen, men også spansk cup, norsk 3. divisjon, Superettan og brasiliansk fotball. Vi har satt sammen en cup-dobbel fra England og Spania som vi har god tro på.

Nå kan du tippe på Android-telefoner

Sjekk også: Lesernes oddstips onsdag

Sheffield Wednesday - Notts County
Wednesday maktet ikke å berge plassen i The Championship i våres, og nå tilbringes hverdagen i League One. En direkte retur til nivået over forventes, og Alan Irvines menn ser ut til å mene alvor da de topper tabellen etter 3-1-0 og 9-1 i målforskjell på de fire første rundene.

Alan Irvine varsler endringer i laget foran dagens cupkamp. Han irriterer seg over den relativt nye regelen som ble innført for Football League Trophy, som pålegger alle klubber å stille med minst seks av de faste spillerne. Som Irvine selv forklarer på klubbens hjemmeside: "You have to play six of the team who started in the previous game or six of your main starters from the games played so far this season. We have to adjust what we are thinking to make sure that we don't break these rules."

Hvis vi skal tro Irvine på dette, hadde han altså tenkt å nedprioritere dagens kamp såpass kraftig at denne regelen er et problem, Han hadde trolig tenkt å sende et rent rekruttlag utpå mot Notts County. Nå må han stille med seks av de faste, og managerens instruks til disse blir trolig noe i retning av "Ikke slit dere ut og unngå skader for enhver pris" snarere enn "Blø for drakta". Her spekulerer vi, men det må vi kunne tillate oss etter å ha lest Irvines uttalelser.

Du kan vinne 18 mill. på hest lørdag!

Notts County rykket opp fra League Two foran denne sesongen, og sesongstarten har vært ganske tøff. Det ble 0-3 mot Huddersfield og 0-3 mot Oldham, før man endelig vant 1-0 over Dagenham & Redbridge. Sist kjempet man seg til 3-3 mot Bournemouth etter å ha ligget under 0-3. Formenkurven er oppadgående, og vi merker oss at Notts County slo Plymouth 1-0 i Carling cup (Ligacupen) og fulgte opp med 2-1 over Watford. Dette er klubber av Wednesdays kaliber. I fjor røk de ut etter straffekonk mot Bradford i denne turneringens første runde, mens de i FA-cupen slo samme Bradford, Bournemouth, Forest Green og selveste Wigan før det ble stopp mot Fulham.

Notts County har hentet inn unge Alan Judge på lån fra Blackburn Rovers ut året. Han kan bli klar til dagens kamp hvis papirarbeidet går som planlagt. Ben Davies skal ikke selges til Derby likevel, slik britisk presse har spekulert i. Vi har ikke sett Notts Countys tropp, men vi antar at de stiller noenlunde likt som i Carling Cup, det vil si sterkt.

Har du husket Viking Lotto i kveld?

Når det gjelder troppen til hjemmelaget er den ikke klar, siden manageren må tenke seg nøye om for å prøve å omgå den brysomme regelen om å stille med seks førstelagsspillere. Vi forventer det svakeste Wednesday-laget på lenge.

Wednesday har en sterk tropp og vil alltid være favoritter på Hillsborough mot lag fra tredje nivå og nedover. Men når hjemmelagets manager er så tydelig på at det skal gjøres endringer i laget, fristes vi til å tro at et Notts County i cupform kan få til noe i dag. Norsk Tipping tilbyr 1,83 på at kampen ender med uavgjort eller borteseier. Oddsen tåler ikke sammenligning, dessverre. For annen dag på rad tvinges vi til å spille til markedets laveste odds, da Norsk Tipping har feiget fullstendig ut på alle bauger og kanter, så vidt vi kan se. Vi tar med 1,87 på UB i en dobbel.

Er du ikke nettspiller hos Norsk Tipping? Bestill gratis kortleser her.

Valladolid - Las Palmas
Copa del Rey. Valladolid var to poeng unna fornyet kontrakt i Primera Division i våres. Nå er de blant favorittene til å rykke opp fra nivået under. Det er spilt én runde så langt, og Valladolid vant oppskriftsmessig 3-0 over Villareal B.

Las Palmas kom på 17. plass i Segunda Division i fjor, de hadde da 5-5-11 på bortebane totalt. En av Sportspills kontakter, som følger laget tett, forteller at siden den gang har 12 spillere forlatt laget, og 5-6 unge spillere fra B-laget er tatt inn i troppen som erstattere. Det er ingen penger i klubben og målet er å unngå nedrykk. Hele 15 spillere i stallen på 26 er født på Gran Canaria. Dog viste laget positive takter da de vant 3-2 over Gimnastic på lørdag.

Valladolid stiller med Jacobo, Javi Jiménez, Barragán, Pedro López, Arzo, Valiente, Raúl Navas, Baraja, Peña, Sisi, Nauzet, Rueda, Jorge Alonso, Álvaro Antón, Jofre, Guerra, Calle og Quique. Målvakten Justo Villar er på landslagsamling med Paraguay, mens Guillherme, Jordi, Carlos Lázaro og Álvaro Rubio ser ut til å være skadet. Troppen til Las Palmas har vi ikke fått tak i.

Valladolid skal ha mest å fare med av disse to, og på hjemmebane holder vi dem som klare favoritter. Copa del Rey står rimelig høyt i kurs, hvertfall sammenlignet med engelske Football League Trophy, og selv med noen fravær skal hjemmelaget klare seier. 1,55 på H kan gå an. Vi får en dobbel til 2,90 i odds og satser 100 kroner på denne. Spillefristen er klokken 20.25.

42. Valladolid - Las Palmas 1,55 2,95 3,80
46. Sheffield Wednesday - Notts County (0-1) 2,45 3,25 1,87

Total odds 2,90

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Sportspill.no on Facebook

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør