Watford-kaptein Troy Deeney er tilbake etter å ha mistet de tre siste seriekampene til lørdagens bortekamp mot Southampton. Her gratulerer Deeney lagkamerat Craig Cathcart (t.v.) etter at Cathcart har gitt Watford ledelsen 2-1 hjemme mot Tottenham 2. september.
Watford-kaptein Troy Deeney er tilbake etter å ha mistet de tre siste seriekampene til lørdagens bortekamp mot Southampton. Her gratulerer Deeney lagkamerat Craig Cathcart (t.v.) etter at Cathcart har gitt Watford ledelsen 2-1 hjemme mot Tottenham 2. september. Foto: Olly Greenwood (AFP)

Watford reiser seg på direkten

Watford røk på et ufortjent bortetap mot Newcastle sist lørdag. Lørdag tror vi laget tar seg av bortekampen mot Southampton.

Kommersielt

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippetips: Tøff bortekamp for Leeds
Oddssingel Bundesliga: Borussia Dortmund gir ikke Bayern fred
Oddssingel PL: Pass opp for Murray og Brighton
Oddssingel PL: Leicester spaserer seg ikke til tre poeng
Oddssingel PL: Bournemouth trives på St. James Park
Oddssingel PL:
Tottenham kjører over Palace
Oddsdobbel 1
: West Ham har fått opp dampen
Oddsdobbel 2: Fredrikstad trenger et mirakel
V75 Eskilstuna:
Gigantisk V75-jackpot med 76,3 millioner ekstra
V64 Jarlsberg: Internasjonal V64-kveld med jackpot
Lykkespill: Nå kan du kjøpe Flax-julekalenderne på nett
V75 Eskilstuna lørdag: Så enkelt spiller du om 110 millioner

Lørdagens oddsprogram byr blant annet på seks kamper fra Premier League. I Championship er det full runde og det spilles også drøssevis med kamper i FA-cupen. Det er ellers flere interessante kamper i de andre store europeiske ligaene, hvor blant annet Borussia Dortmund møter Bayern München og Napoli er i aksjon mot Genoa. Her hjemme spiller Fredrikstad opprykkskvalik mot KFUM hjemme i plankebyen.

NB! Husk å spille Lotto. Ca 14 millioner kr i førstepremiepotten lørdag. Lever kupongen her!

Southampton - Watford B 2,75 (spillestopp kl 15.55)


Southampton kjempet mot nedrykk helt til det siste forrige sesong, og det har ikke svingt av Soton hittil denne sesongen heller. Kun en seier på de elleve første seriekampene, men tross det har laget fortsatt fire lag bak seg på tabellen. Står med totalt sju poeng, men fikk juling borte mot Manchester City forrige søndag og tapte 1-6. Ingen seire på de fem første hjemmekampene der tre er endt med poengdeling og to med tap. Kun Chelsea av topplagene har vært på besøk hittil. Midtbanespilleren Mario Lemina og forsvarsspilleren Wesley Hoedt er begge usikre.

Watford hadde definitivt ikke fortjent å tape bortekampen mot Newcastle sist lørdag, men var ineffektive og endte opp med 0-1 tap. Har uansett levert en strålende innledning og står med 6-1-4 og totalt 19 poeng hittil. ligger på 8. plass før helgens serierunde. 2-1-2 på sesongens fem første bortekamper. Midtbanespilleren Etienne Capoue må sone karantene for gule kort, mens kaptein Troy Deeney er tilbake etter å ha mistet de tre siste seriekampene. Tom Cleverley, Sebastian Prodl og Daryl Janmaat er fremdeles på skadelisten.

1-1-1 på de tre siste tilsvarende, men vi merker oss at Watford vant 2-0 i fjorårssesongen. Southampton har fortsatt ikke vunnet hjemme denne sesongen, men er likevel satt til favoritt her. Det mener vi er feil og setter pengene på godtgående Watford til flotte 2,75 i odds.

Klikk her for å levere spillet

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør