To godt betalte hjemmeseire

Vi byr på en sjelden dobbel fra Italia og Spania. Sjekk søndagens oddstips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Søndagens langoddsprogram består av 90 objekter, men grunnet at dette er en såkalt internasjonal helg med EM-kvalifiseringskamper er det ingen av de store ligaene som er i sving i helgen. Utvalget består derfor av de nest beste ligaene rundt omkring i Europa og gjør søndagen mildt sagt utfordrende. Vi har imidlertid funnet noen objekter i spansk segunda og i italiensk serie B.

OBS:Slik får du spilt på iPhone og Android

Vi starter i Spania, der vi synes formsterke Elche bør ha en bra mulighet mot formsvake Tenerife, i den svært jevne Segunda i Spania (nest høyeste nivå). Hjemmelaget Elche ligger på femteplass når tolv serierunder gjenstår og er inne på playoff. To lag rykker direkte opp, lag tre til seks går ut i playoff. Men det er kun seks poeng ned til lag nummer tolv, så det er tett som hagl bak playoffplassene. Strålende form på Elche om dagen med 6-0-1 på de sju siste seriekampene, men det er elleve poeng opp til andreplassen. 7-5-3 er hjemmetallene, der de tre siste er vunnet.

Tenerife var vårt flotte objekt på Oddsen hjemme mot Xerez for en måned siden (25. februar). Da innfridde Tenerife med 2-1 seier, det er etterfulgt av fire strake tap. Ligger dermed tredje sist og har seks poeng opp til Las Palmas som er første lag over streken. Borte har det aldeles ikke gått på skinner (2-4-8), og formen forsvant altså like fort som den kom.

For hjemmelaget Elche er kun et par mann usikre, for Tenerife er både Melli og Sicilia suspenderte. Norsk Tipping betaler 1,80 for hjemmeseieren og på en spilledag med lite gode objekter synes vi denne er blant de bedre. Kampen kan ikke spilles som singel, og vi kombinerer med en kamp fra italiensk serie A der vi har fanget oppmerksomheten på Crotone hjemme mot Empoli.

OBS:Slik får du spilt på iPhone og Android

Hjemmelaget Crotone ligger som nummer 19 (av 22 lag) i øyeblikket, og det betyr playoff-plass (må spille kvalik for å holde seg). Det er imidlertid kun ett poeng opp til sikker plass, og tre poeng i ettermiddag sender altså Crotone over streken. Formen viser moderate 2-6-5 på de tretten siste ligakampene, men hjemme leverer Crotone brukbart med 6-4-5.

Motstander Empoli ligger på åttendeplass og har to poeng opp til sjetteplassen som gir playoff om opprykk, men kun ni poeng foran Crotone. 2-1-4 på de siste sju seriekampene, og det holder naturligvis ikke til å melde seg på i opprykkskampen. Borte går det aldeles ikke på skinner med 3-7-6. Til dagens kamp er spissen Forestieri suspendert (11 kamper/to mål). Midtbanespillerne Nardini(28 kamper) og Soriano (21 kamper) er skadet, likeledes forsvarsspilleren Allesandro Vinci (27 kamper) skadet. Dermed er det et klart svekket bortelag som stiller i dag.

Crotone vant tilsvarende kamp i fjor 2-1, er i poengnød og møter et formsvakt og klart svekket bortelag. 2,00 er oddsen på hjemmeseier og denne må prøves.

Vi får dermed en dobbel til 3,60 i odds og vår innsats er som vanlig kr 100.

Spilleforslag søndag:
Kamp 30 Crotone - Empoli 2,00 2,45 2,95
Kamp 63 Elche - Tenerife 1,80 2,60 3,25
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør