TO VINNERE: Programleder for Vikinglotto, Ingeborg Myhre, kunne onsdag dele ut førstepremien til to personer.
TO VINNERE: Programleder for Vikinglotto, Ingeborg Myhre, kunne onsdag dele ut førstepremien til to personer. Foto: Norsk Tipping

To nordmenn vant hele 142,8 millioner kroner hver

Onsdag kveld ble førstepremiepotten i Vikinglotto, på 285 millioner kroner, delt i to.

Kommersielt

Saken oppdateres når Norsk Tipping får tak i vinnerne.

To nordmenn fikk 6+1 rette i Vikinglotto, onsdag kveld. 

Dermed ble hele førstepremien på 285 millioner kroner delt i to og vinnerne kunne kalle seg vannvittige 142,8 millioner kroner rikere. Dette er mer enn nok til å være en av tidenes største norske premie-utbetalinger. 

Den største norske premien i VikingLotto riktignok gikk til en dame fra Oslo som vant 341 millioner kroner i 2017, men med solide 142,8 millioner kaprer dagens to vinnere 7. plassen på de største millionpremiene utbetalt i Norge. 


I tillegg hadde den ene vinneren en nærmest identisk rekke som vinnerrekken, og fikk utbetalt andrepremien på drøyt 5,4 millioner kroner i tillegg.

Premieutbetalingene VikingLotto 07.11.2018

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør