Foto: PA Photos/Scanpix

Toppkamp i League One

Det knytter seg stor spenning til kampen mellom Charlton og Huddersfield. Her er dagens oddstips.

Kommersielt

langoddsen finner vi et fint knippe mandagskamper fra tsjekkisk, polsk, dansk, spansk, portugisik og tyrkisk liga, samt fransk, østeriksk og tysk fotball fra nest øverste nivå. I Sverige spilles det ishockey.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
104. Fort. Düsseldorf - Greuther Fürth (0-1) H 3,50
Fortuna Düsseldorf er feilfrie på hjemmebane og har en målforskjell på 21-7 på de syv strake hjemmeseirene sine. Dagens motstander kjemper også i toppen og har ikke tapt mer enn to av 16 kamper, men i Düsseldorf ser vi at selv de beste får det tungt, og når Fürth kan tape 1-3 hjemme for Braunschweig for en måned siden, ryker de fort her også. 3,50 på en klar hjemmeseier i Düsseldorf blir dagens langskudd.

Dagens avslag
111. Vitoria Guimaraes - Vitoria Setubal H 1,45
Når man ser oddsen på hjemmeseieren i Guimaraes, skulle man tro at byen hadde et topplag, eller hvertfall et sterkt hjemmelag. Sannheten er at de er divisjonens svakeste hjemmelag med 1-1-3 og kun 3 scoringer på fem hjemmekamper, mot til dels sterk motstand, riktignok. Oddsen må være satt som den er på grunn av at Setubal har vært elendige på bortebane hittil. (0-1-4). Likevel er ikke 1,45 på H verdt risikoen, mener vi.

Dagens spill
I kveld møtes Charlton og Huddersfield til toppkamp i League One. Dette er ligalederen mot det eneste ubeseirede laget, og her er det vanskelig å se en vinner. På en småvrien oddsmeny lar vi alt annet ligge og vier oppmerksomheten til oppgjøret på The Valley.

Sjekk denne LIVE-tjenesten for all sport

106. Charlton - Huddersfield
Charlton leder League One med solide 13-4-1 totalt, og har allerede 5 poengs forsprang på Huddersfield. 40-14 er meget sterkt målforskjell hos Charlton, og med 5-0-0 på de fem siste, flere av dem overlegne seire mot tøff motstand, går dette mot opprykk. Bradley Wright-Phillips har allerede scoret 14 mål for Charlton, og er ligaens toppscorer med ett mål mer enn Huddersfields og Skottlands Jordan Rhodes.

Kapteinen Jackson (m) fikk en skade mot Brentford forrige runde som kan holde ham ute til over nyttår. Det betyr trolig at han erstattes av innlånte Ephraim, som da eventuelt debuterer fra start. Ellers ventes det at manager Powell stiller likt som sist, og på benken har han en ny joker i ermet nå som Darel Russell (m) er kommet på lån fra Preston. Stephens (m) er stadig ute med skade.

Huddersfiled er inne i en lang rekke kamper uten tap i ligaen. De satser hardt på opprykk og har tapt en cupkamp i ny og ne, men i League One står de med 10-8-0 totalt, og viser en egen evne til aldri å tape. Med 37-15 i målforskjell ligner de Charlton, med en sterk defensiv og en goalgetter av høy klasse, Jordan Rhodes. Ingen spiller mer uavgjort på bortebane enn Huddersfield (4-5-0 totalt).

Parkin (a) er kommet på lån fra Cardiff. Han kan erstatte suspenderte Lee på topp og danne spisspar med Rhodes. Alternativt kan vi få se Novak (a) ved siden av Rhodes. Bruce (f) er kommet på lån fra Leeds. Ellers ingen nye skader eller suspensjoner.

Noen kamper oser av uavgjort, og for oss er dette en slik kamp. Huddersfield vil selge seg ekstremt dyrt her, og selv om Charlton er hjemmelag og får et lite favorittstempel, tror vi begge topplag kan si seg tålelig fornøyd med ett poeng her. Hvorfor ikke 1-1 og én scoring til hver målmaskin. Vi setter 100 kroner på U til 3,05. Spillefrist klokken 20.40.

106. Charlton - Huddersfield 2,10 3,05 2,70

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus