Nettavisen.no

Trav
Kontakt oss 468 30 050
Nettavisens eksperter

Bankersjokk sørger for ny opptur fra Solvalla

En banker som har under 10% av innsatsene på seg! En luring som har under 5% av innsatsene på seg! På fredag så  jakter vi på store kroner fra Solvalla.

En herlig jackpotomgang i vente

Vi har en spennende jackpotomgang i vente fra Jarlsberg. 239.909 ligger ekstra i sekserpotten, og vi gir full gass i jakten på de ekstra kronene!

Stille før stormen

Søndag er det det storstilt Derbyfest på Øvrevoll, først er det V65 torsdag kveld der Nettavisens galoppeksperter jakter nye fremganger.

Kongen av Visby

Kalmar-trener Thomas Jonsson har vunnet 17 løp i år og hele 12 av dem er kommet på Visby. Torsdag er han meget sentral under V4-omgangen på Visby.

En vidunderlig Bjerkebanker

Onsdag kveld står høydepunktene i kø på både Bjerke og Solvalla. Nettavisen lanserer en herlig V65-banker som neppe blir favoritt.

Tengsareid har fått opp farten

Åsbjørn Tengsareid har funnet seg vel til rette østpå og i kveld kusker han Nettavisens V5A-banker på Klosterskogen.

Malmin har ståltro

Onsdag serverte vi Ulsrud Ulf som en glitrende V65-banker på Bjerke. Torsdag byr vi på Kristian Malmin og Special Line som lunsjbanker.

Norske hester kjemper om milliongevinst

Solvalla byr på ekstra V75 og storløpet Jubileumspokalen med 1 mill SEK til vinneren og norske hester er i favorittsjiktet.

Nettavisens galoppsuksess

Søndag ble det nesten 60 000 kroner innspilt på Täby galoppbane. Onsdag jakter vi nye galoppfremganger på Jägersro galoppbane.

Vidar Hop kjemper om EM-gull

EM for travkusker skal avgjøres fra Umåker i kveld, og det kan bli norsk seier. EM-løpene inngår i V64-omgangen, og dette gjør det hele meget interessant.

Bork Odin jakter revansje

Vi har en spennende jackpotomgang i vente fra Forus denne tirsdagen, og det ligger altså 499 681 ekstra i potten. En av dagens tyngste favoritter er i trøbbel

I dag blir det Passion til lunsj

Formsterke Thai Passion har ikke vunnet i 2014 på åtte forsøk, men under dagens lunsjtrav i Drammen tror vi sterkt på årets første seier.

Spill på nett Spill på mobilen Få Oddsen på e-post
Spillvett.no