Nettavisen.no

Trav
Tips oss 468 30 050
Nettavisens eksperter

En gylden sjanse til å bli millionær

En helt strålende V75-omgang er i vente fra Biri denne lørdagen, og vi lanserer en KLINK banker mot 32 millioner. En ny herlig opptur i vente?

Charter Svein sin store kjærlighet overrasker

Det er JACKPOT fra Biri denne fredagen med hele 406 371 ekstra i potten. Flere av løpene er utfordrende, og vi byr på et sjokk mot en mye spilt hest.

Norsk stjerne kjemper om 700 000

Fra Øvrevoll torsdag så spilte vi inn over 50 000 i V65-spillet, og Birger serverte påny sterke tips. Nå jakter vi på en ny opptur fra Østersund.

Kihlstrøm innfrir med stortalentet

Vi jakter på ny opptur fra Bergen

Tipsene satt bra på Bergen sist torsdag, og fire lag på Eksperten suste inn med fem riktige i a-spillet. Totalt sett så spilte vi inn Kr.79 048. Ny opptur nå?

Fantastiske løp fra Øvrevoll

Åtte av våre V4-Ekspertenlag fra Göteborg søndag suste inn, og betalte ut totalt knappe 90 000,-. Nå knaller Birger til fra hjemmebanen! Du tar vel rygg?

Vi byr på et supersjokk i DD-spillet

En av årets mest spennende lunsjomganger kjøres på Bjerke denne torsdagen. Vi spiller uten banker i jakten på de helt store kronene. Kanon objekter er pågang!

Blåser alt med sin enorme fart

Flere av løpene i lunsjen denne torsdagen er krevende, og her blir det fort flotte kroner for dem som kommer seg til lukene! Mats byr på en fartsfylt banker.

Bankerfritt og svært spennende fra Bjerke

Vi har et utrolig spennende V65-spill i vente fra landets hovedbane denne onsdagen. Vi spiller bankerfritt, og byr på en rekke godbiter i jakten på tusenlappene

36 millioner til en alenevinner

Sist uke ble STERK på Eksperten. Over 600 000 spilte vi nemlig inn, og det var luketømming ved flere anledninger. Nå jaktes V75-millionene fra Jägersro.

765.824 ekstra i V65-potten fra Forus

Sist uke ble STERK på Eksperten. Over 600 000 spilte vi nemlig inn, og det var luketømming ved flere anledninger. Nå er vi klar for JACKPOT fra Forus!

Rader opp på Täby

Åtte av våre V4-Ekspertenlag fra Göteborg søndag suste inn, og betalte ut totalt knappe 90 000,-. Nå  knaller Birger til fra Täby! Du tar vel rygg?

Spill på nett Spill på mobilen Få Oddsen på e-post
Spillvett.no