Nettavisen.no

Trav
Kontakt oss 468 30 050
Nettavisens eksperter

Strålende V75-meny fra Forus

V75 er høydepunktet i uken, og sjeldent har vi gledet oss så mye som vi gjør nå. Forus byr nemlig på en helt herlig meny, og vi jakter 13 millioner!

Frekk banker i jakten på store kroner

Det er utrolig vrient fra Drammen denne lørdagskvelden, og vi blir veldig overrasket om ikke det blir en bra utbetaling. Vi klinker til med en frekk banker...

En friskmeldt seiersmaskin

Frode Hamre friskmelder sin seiersmaskin Bruno Di Quattro foran fredagens V65-løp på Jarlsberg, og da skal det normalt ikke være snakk om saken i V65-5.

Daniel er endelig tilbake

Daniel Reden har fått real sving på seiershjulet igjen etter måneder med sykdom på stallen. I kveld kusker han Nettavisens V65-banker på Ørebro.

Øvrevoll byr opp til dans

Nettavisens galoppeksperter holder toppform foran fredagens ettermiddagsgalopp på Øvrevoll som byr på både V5 og V4.

Vallalunsj med Kontio

Seiersvante Jorma Kontio blir Nettavisens bankerkusk i V65-spillet fra Solvalla fredag ettermiddag.

Nye herlige objekter sender deg til lukene

Kanon tips ble servert til Momarken tirsdag, og forslagene våre spilte da inn ca 170 000,-. Fra Kloster denne torsdagen så byr vi på nye herlige objekter!

Vi spekulerer i mot dagens tyngste favoritt

Vi velger å spekulere litt i mot dagens tyngste favoritt, og knaller likegodt til med et sjokk i samme løp! Her kan det bli store kroner...

Favoritter i fare

Vi fant ikke noe sikker banker i lunsjen fra Axevalla denne torsdagen, og vi spiller uten banker. Bongene krydres med godbiter, og her er det bare å ta rygg.

Bankerfritt og spennende fra Bjerke

Kanon tips ble servert til Momarken tirsdag, og forslagene våre spilte da inn ca 170 000,-. Fra Bjerke så spiller vi uten banker, og jakter store kroner!

Vi må spille favorittene

Bjerke byr på en million ekstra i sjuerpotten i V76-spillet onsdag kveld. Nettavisen bankerspiller to favoritter i en ellers meget utfordrende omgang.

Galoppfesten fortsetter?

Nettavisens galoppeksperter holder strålende tipsform. Onsdag jakter de flere gevinster når Täby galoppbane byr på V4 og V5.

Spill på nett Spill på mobilen Få Oddsen på e-post
Spillvett.no