Nettavisen.no

Trav
Kontakt oss 468 30 050
Nettavisens eksperter

Vidåpen V65-meny fra Jarlsberg

Menyen som er i vente fra Jarlsberg denne mandagen er av det ekstremt utfordrende slaget. Vi byr på flere mulige sjokkobjekter, og jakter store kroner.

Banker med storform i kroppen

Bankeren har vi latt oss imponere av på slutten, og selv om den nå møter eldre hester så går vi all in. V64-omgangen byr ellers på nok av utfordringer...

Interessant lunsj fra Romme

Bankeren vår fra Romme denne mandagen kommer ut i fra en formstall, og vi må bare tro hardt. Få også med deg vår herlige luring som blir bortglemt...

Kanonjackpot i sør

Hele 724 592 kroner ligger ekstra i sekserpotten i V65-spillet på Sørlandet søndag kveld og Nettavisen satser på suksess for tredje dag på rad.

Helfrekk V64-banker fra Sverige

Nettavisens svenske travekspert byr på et frekt tredjevalg som sin V64-banker i Gävle søndag ettermiddag.

Store penger i galopp

Søndagens V4-omgang fra Gøteborg galopp er mildt sagt vrien og Nettavisens fremragende galoppeksperter spår store penger.

Voldsomme penger i omløp

37 millioner venter en eventuell alenevinner, mens Nettavisens V75-bankere jakter gedigne førstepremier i lørdagens V75 fra Drammen.

Hamre fikser V5-pengene

Formsterke Winmecredit har et gaveløp i V5-1 og da er V5-bankeren klar i Drammen lørdag.

Dama som gjør jobben

Frances Marita innfridde som Nettavisens V65-banker 9. juni. Lørdag kveld er det V65 på Leangen og da er ingen grunn til å endre på en suksessoppskrift.

Kolle styrer jackpotpengene

333 232 kroner ligger ekstra i sekserpotten til V65-spillet på Biri fredag kveld og Lars Anvar Kolle er nøkkelkusken.

Goop tre dager på rad

Björn Goop har vært bankerkusk på Nettavisen både onsdag og torsdag og også fredag blir han bankerkusk under V64-løpene på Bergsåker.

Kihlström og Hultmann i hovedrollen

Kombinasjonen Ørjan Kihlström og Stefan Hultmann har feiret mange triumfer sammen. I ettermiddag er duoen nøkkelen til V65-suksess på Solvalla.

Spill på nett Spill på mobilen Få Oddsen på e-post
Spillvett.no