Nettavisen.no

Trav
Kontakt oss 468 30 050

Gedigen V75-pott med fire millioner ekstra

Dobbel 7'er-pott! Frekk, men herlig banker! Supersjokk som endelig fungerer! Vi jakter millionutbetaling på lørdag! Du blir vel med på moroa?

Spennende V4-omgang på Solvalla

Smellfrekt lås i monteløpet! Talent på vei tilbake, og slår til som en godbit nå! Vi har en deilig lunsj i vente på Solvalla lørdag! Du tar vel rygg?

Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag

Redd for å gå glipp av en storgevinst? Prøv den nye tjenesten Fleruker.

Så lett vinner du på hest

Nysgjerrig på hestepill? Nettavisens eksperter står klare til å hjelpe deg.

1.888.453 ekstra i V64-potten på Bergsåker

Superhesten er dagens banker! 0'%er så magisk fin ut i målgangen sist! Kan detonere årets smell! Denne ekstra "jackpotdeigen" skal vi ha! Du tar vel rygg?

Anton for alle penga

Hyperkapable, men akk så usikre Myrviks Anton har tre seire og en andreplass på sine fire siste starter på Biri. I kveld bankerspiller vi hesten i V65-spillet på Biri.

Dobbel jackpot med nesten 3 millioner ekstra

Dobbel jackpot med 2 828 788 ekstra venter i V65-spillet fra Solvalla fredag ettermiddag! Vi banker frekt! Mulig sjokk tar opp kampen mot dagens tyngste! Store kroner venter i et vidåpent V65-spill!

Norgeskjenning utfordrer Månprinsen A.M.

Talentet innfrir, og vi banker! Sjokk fra Norge, og infoen er het! Har mye inne, men blir likevel kraftig undervurdert... En herlig V64-kveld er i vente!

Åpen V65-omgang på Klosterskogen

Bankeren er på vei mot storformen! Luring varsles kraftig forbedret i jobb! Sjekk også ut frekkisen som var mye forbedret sist! Du vet vel hvem du tar rygg på?

Goop har favorittene

DD-banker mot en av dagens tyngste favoritter! Mulig skrell med toppform i kroppen! Vi skal forsyne oss av "lunsjbordet" på Axevalla torsdag!

Mac til lunsj

To bankere! Spennende ide som kan overraske i monteløpet! Sjokk som har sett mye forbedret ut i rutineløp i finalen! Snadder er pågang til lunsjen på Bjerke!

Formsterk Tengsareid har V5-bankeren

Åsbjørn Tengsareid er i super kuskeform om dagen og kusker Nettavisens V5-banker på Bjerke onsdag kveld.

Spill på nett Spill på mobilen Få Oddsen på e-post
Spillvett.no