Nettavisen.no

Trav
Kontakt oss 468 30 050
Nettavisens eksperter

Jackpot med 1 203 732 ekstra i potten

Mandag ble det treff for samtlige V4-forslag på Bergsåker. På tirsdag så jakter våre eksperter fra Sverige på ny opptur under jackpotomgangen fra Jägersro.

Vi byr på en rå banker

Vi knaller til med en frekk banker fra Momarken, og på tirsdag så får den sitt gjennombrudd. V65-omgangen er ellers klart spennende, og det kan bli fine kroner.

Godbitene er servert

Bergen Travpark disker opp med en smakfull lunsj denne tirsdagen. Vi har jobbet frem en banker som vi tror mye på, og krydrer ellers bongen med godbiter...

Børje byr på nye vinnere

Mandag ble det treff for samtlige V4-forslag på Bergsåker. Tirsdag jakter Nettavisen mer suksess i Rättvik.

Ryker kassa igjen?

Det har vært voldsomme utbetalinger på Leangen i høst og tre ganger har kassa gått. Mandag venter en ny herlig V65-omgang.

To solide bankere fra Halmstad

Vår ekspert fra Sverige klinker til med to herlige bankere denne mandagen. Få også med deg vår meget spennende luring i V64-spillet...

Blåser inn til seier

Det er langt i fra lettløst i lunsjen fra Bergsåker denne mandagen, og det kan bli flotte kroner. Vi lanserer en solid + en frekk banker... Du tar vel rygg?

Søndagsfest med Åsbjørn

Det er forholdsvis tynne V65-løp på Sørlandet søndag kveld, men likefullt tror vi på bra utbetaling med vår spenstige V65-banker.

Nettavisen jakter ny storeslem på galoppen

Sist søndag ble det treff på samtlige kupongforslag på Täby galoppbane og over 100 000 innspilt. Søndag er det nye muligheter på Jägersro galoppbane.

Solvalla byr på ekstra V75 og kanonløp

Søndag er det ekstra V75 på Solvalla, og både sportslig og spillemessig er det strålende løp.

Damene viser vei i millionjakten

Momarkenbyr på V75-jackpot og over 3 millioner ekstra i sekserpotten lørdag. Det er hoppene som står i fokus og treårige Brenne Rød blir folkebankeren.

Herlige objekter fra Bergen

Lørdag kveld knaller Bergen Travpark til med et høyinteressant V65-spill. Vi byr på en spennende banker.

Spill på nett Spill på mobilen Få Oddsen på e-post
Spillvett.no