Nettavisen.no

Trav
Tips oss 468 30 050
Nettavisens eksperter

Bankerfritt og store kroner i vente fra Øvrevoll

En ny gnistrende opptur ble det for to av våre system på Eksperten mandag. Totalt sett så betalte de ut fantastiske 268 316. På torsdag jakter vi store kroner.

Brutale sjokk og en solid banker fra Bjerke

En ny gnistrende opptur ble det for to av våre system på Eksperten mandag. Totalt sett så betalte de ut fantastiske 268 316. Nå går vi for gull fra Bjerke!

Jockey i flytsonen skaffer oss tusenlappene

En ny gnistrende opptur ble det for to av våre system på Eksperten mandag. Totalt sett så betalte de ut fantastiske 268 316! Nå byr vi på nye vinnere.

Toppobjektet senker en mye spilt favoritt

En ny gnistrende opptur ble det for to av våre system på Eksperten mandag. Totalt sett så betalte de ut fantastiske 268 316! Nå byr vi på nye vinnere.

Kihlström har V64-bankeren

En ny gnistrende opptur ble det for to av våre system på Eksperten mandag. Totalt sett så betalte de ut fantastiske 268 316! Nå tar vi Eskilstuna også!

Småfrekk lunsjbanker fikser ny opptur

Lunsjomgangen i fra landets hovedbane denne tirsdagen er av det åpne slaget. Vi går for en småfrekk banker i jakten på tusenlappene. Du tar vel rygg?

Nå kommer seieren

En ny gnistrende opptur ble det for to av våre system på Eksperten mandag. Totalt sett så betalte de ut fantastiske 268 316! Fra Oviken går vi for gull igjen!

Solid info er innhentet på vår spennende banker

En ny strålende V65-omgang er i vente, og nok en dag så går det mot store kroner i totoen. Vi byr på en interessant banker samt mye annet snadder.

Vidåpen V64-rebus fra Täby

V64-omgangen i fra Täby denne mandagen er av det vidåpne slaget, og her går det trolig mot store kroner. Våre galoppeksperter byr på lekre objekter. Ta rygg!

Talentet innfrir

Vi byr på en klink banker til lunsj, og Seven Cru i V4-3 kan ikke vi se tape denne mandagen. Løpene ellers er åpne, og det kan bli fine kroner i V4-spillet.

Årets beste V65-omgang fra Biri

Sjeldent har vi gledet oss mer til en V65-omgang enn denne søndagen. Ekstremt utfordrende, flere høyinteressante objekter, og vi jakter storcashen!

Stochampionatet og 34 millioner i V75-potten

Vi har en strålende V75-omgang i vente fra Axevalla denne søndagen. Hele 34 millioner ligger i potten, og det kan fort være duket for store kroner.

Spill på nett Spill på mobilen Få Oddsen på e-post
Spillvett.no