Nettavisen.no

Trav
Kontakt oss 468 30 050
Nettavisens eksperter

Store jackpotpenger i Malmö

Det ligger deilige 1 409 404 SEK ekstra i sekserpotten når Jägersro travbane i Malmö byr på en strålende V64-omgang tirsdag kveld.

Ikke størrelsen som teller

To vidåpne løp, en storfavoritt i trøbbel, flere potensielle gullkorn, og vi har klare planer om å ta godt for oss i lukene fra Momarken også denne tirsdagen.

Er moden for en solid rekordforbedring

Bankeren vår denne tirsdagen burde ha mye å gå på i sitt grunnlag, og på tirsdag så moser den alt. Få også med deg et par av våre herlige luringer i lunsjen.

Kanonspennende i nord

Nettavisens svenske traveksperter viste form mandag. Tirsdag byr de på en høyinteressant lunsj-V4 i Skellefteå.

Superjackpot i Karlstad

Färjestad travbane i Karlstad byr på gedigne 1.776.641 SEK ekstra i sekserpotten i kveldens V64-spill fra Sverige.

Herlig V4-meny fra Halmstad

Fra Halmstad denne mandagen venter en topp V4-omgang hvor vi prøver å komme oss gjennom med en bankerfri variant. Flying start på ny uke?

I kveld får damene alle penga

Vi klinker til med to V65-bankere på Leangen mandag. Den ene kuskes av Monika Fremstad, og den andre er ei formsterk hoppe.

Millionjackpot med verdensstjerne

Mangemillionæren Noras Bean gjør comeback i V64-1 på Årjäng søndag, der en rekke norske hester er på farten og det ligger drøye 1,1 mill SEK i jackpot.

Tanta til Langli

Hardtsatsende Morten Langli fikk V75-seier med Sagi Allvinn lørdag. Nettavisen tror suksessen fortsetter med treårshoppa Tante Ragnhild på Biri søndag.

Norske Raggazo jakter seier i Gøteborg

Seiersmaskinen Ragazzo blir Nettavisens V4-banker når Gøteborg galopp byr på sesongfinale søndag.

Jakten på V75-millionene fortsetter

Sist lørdag så var vi et hode fra å spille inn fra 4-5 millioner i V75-spillet. På lørdag fortsetter jakten på millionene, og det gjør den i en spennende meny.

Melander-show på Solvalla

Stefan Melanders stallhester har vunnet ni løp på Solvalla de siste ti dagene, og fredag er Melander-hestene igjen i fokus under V65-løpene på Solvalla.

Spill på nett Spill på mobilen Få Oddsen på e-post
Spillvett.no