Nettavisen.no

Trav
Kontakt oss 468 30 050

Nettavisen jakter ny storgevinst i V75

Sist lørdag traff Nettavisen med alt i V75-spillet og spilte inn over 800 000 kroner. Lørdag er det dobbel sjuerpott og store penger å spille om.

Snoopy gjør deg i godt humør

Halmstad inviterer til en lunsj som fort kan få deg i godt humør denne lørdagen. Vi byr på en banker som kretsen tror mye på i år...

Lannem Silje den soleklare V5-bankeren

Lannem Silje starter i V5-spillet på Bjerke lørdag og blir den selvskrevne V5-bankeren, i en ellers meget spennende V5-omgang.

Norgeskjenning bankes

Bankeren er klar for revansje! Vi byr også på en 50-oddser fra Finland! Det går fort mot store kroner på Boden, og de skal vi være med å kjempe om...

Kolle har V65-bankeren

En banker på vei mot storformen. En frekkis som gjør en spennende start for ny trener. Fra Jarlsberg på fredag venter et interessant V65-spill. Du tar vel rygg?

Herlig start på weekenden

Bankeren utvikler seg bra, og nå går vi all in! Montegodbit med en rytter som vi liker skarpt! Vi er klar for en herlig start på weekenden. Er du?

Stor V64-jackpot på Örebro

Stor jackpot med hele 1.736.092 ekstra! Vi byr på en tøffing av en banker! Sjekk også ut vårt herlige objekt som utfordrer en av dagens tyngste favoritter...

Ny luketømming pågang

Vi har spilt inn over 1 million på Bergen hittil i 2015. Under V75-omgangen på lørdag så spilte vi inn 800 000. Nå jakter vi tusenlappene med spennende banker!

Nettavisen med ny supergevinst i V75

Nettavisen og Rolf Lerum tok for seg under V75-omgangen på Bergen lørdag. Samtlige forslag fikk sju rette og totalt ble det ca 800 000 kr innspilt.

Lettløst, men bankerfri lunsj på Bjerke

Det ser ikke så altfor vrient ut på Bjerke denne torsdagen, og vi anbefaler samlebonger til lunsj. Noen godbiter byr vi dog på, og en storfavoritt kan tape...

Spennende lunsjbanker på Romme

En banker uten seier i raden, men som så helt rå ut sist! Et sjokk som aldri fikk sjansen, og som må passes nå. Vi byr på en ny herlig lunsj. Du tar vel rygg?

Bonuspott og herlig V76-meny

Bjerke byr på bonuspott i V76 onsdag og 975 509 kroner ekstra skal fordeles på alle med sju rette. Nettavisen byr på to gamle kjenninger som sine V76-bankere.

Spill på nett Spill på mobilen Få Oddsen på e-post
Spillvett.no