Det måtte bli Amanda

Amanda Robertsen med familiehesten Seaborn Simona.
Amanda Robertsen med familiehesten Seaborn Simona.

Friskusen Amanda Robertsen får tillit som Nettavisens bankerkusk i en fantastisk spennende V65-omgang på Leangen mandag kveld.

Sportspills meny mandag:
US Open: Siste sjanse til å vinne tennispenger
V64 Mantorp: Millionjackpot i kveld
V4/V5 Rättvik: Jager mer suksess i Sverige

Oddstips: Marerittstart for England

Etter en gnistrende helg på Bjerke, er det bare å ønske Nettavisen Sportspills lesere velkommen til en ny uke spennende trav- og galoppuke. Kommende lørdag venter en vanvittig felles nordisk V75 på Färjestad. Det er en gedigen Superpott som venter med fantastiske 100 millioner kroner i den totale premiepotten! En norsk alenekupong er verdt hele 92 mill. I tillegg er det dobbel jackpot lørdag og det ligger det hele 27 mill NOK ekstra i sjuerpotten!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Før den tid skal mye skje og mandag er det V4 og V5-spill fra Rättvik på tidlig ettermiddag. Til kvelden er det V65 fra Leangen og det er jackpotomgang med drøye 1,1 mill SEK ekstra i sekserpotten i V64-spillet fra Mantorp.

Undertegnede har brukt ekstremt mye tid på V65-omgangen til sin desiderte favorittbane Leangen i dag. Storfavoritten 13 Spang Draupner (V65-1) som jeg lanserte som en vidunderlig ide på Leangen 18. august, synes jeg ikke forsvarer sitt store favorittstempel i kveld, så i V65-1 blir det garderinger. 

Heller ikke storfavorittene 6 Storm Odd og 4 Eie Buster er alternativer for meg. Begge disse hestene er lunefulle og kan finne på litt av hvert nedover Leangens lange oppløp, og dermed ender jeg med å bankerspille i ungdomsløpet i V65-3 og i tillegg byr jeg på et herlig spilledrag og DD-banker i V65-5/DD-1.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Lykkes ikke med alt
Unge lovende Amanda Robertsen har rotet seg bort et par ganger med fireårige Ramona's Fighter i det siste. Nest sist lanserte jeg Ramona's Fighter som et spenstig DD-drag på Bjerke, men en offensiv Amanda Robertsen kjørte tidlig fram i dødens og hesten trøtnet i god tid før mål. I ramona's Fighters siste start som var et Derbykval på Bjerke 27. august, valgte en offensiv Amanda Robertsen å styre ut fra lederryggen runden fra mål og sette press på ledende Becky's Serious. Med fasit i hånd var den feilvurdering fra Amanda som falt for eget grep og Ramona's Fighter trøtnet lenge før mål.

Gaveløp
Vi får tro den godeste Amanda har "litt mer is i magen" i kveld når hun setter seg opp bak Frode Husbyn-trente 5 Rommy F.H. i V65-3 som altså er et ungdomsløp. Nevnte Rommy F.H. satt tilsynelatende fint til i lederrryggen bak ledende Vacation F.H i sin siste start på Leangen, men når tethesten trøtnet inn mot den siste svingen, ble Rommy F.H. med bakover og vinneren var nesten i mål når hesten fikk åpning. Nest sist avsluttet hesten strålende til tredje og i kveld møter hoppa stort settt ingenting. I en svært vrien V65-omgang på Leangen i kveld, setter vi våre penger på 5 Rommy F.H. og Amanda Robertsen i V65-3.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Skal testes i kveld
Bjørn Garberg har en bra vinnersjanse med storfavoritten 6 Storm Odd i kveld, men han har også en spennende stallhest i 6 Spang Trym i V65-5/DD-1. I sin siste start (11.august) satt fireårige Spang Trym i lederryggen på kapasitetshesten Lavrans og Bjørn valgte å prøve å henge seg på. Det gikk litt for fort og Spang Trym galopperte inn i mål og hadde blitt tredje uten den galoppen og hadde vært foran 4 Eie Buster (som blir storfavoritt i V65-5 i kveld) i mål.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


I kveld står riktignok Spang Trym 20 meter bak Eie Buster fra start, men i et lite felt og over 2640 meter betyr det neppe allverden. I skrivende stund (ca kl 11 mandag) er Spang Trym nede som et femtevalg i V65-5 og markert på 4,5 prosent av innsatsene mot Eie Busters drøye 55 prosent. Vi markerer selvsagt for begge i V65-spillet, men i DD-spillet velger vi å teste et bankerspill på Spang Trym til deilige oddser.