Ruben Castro er endelig tilbake fra skade og klar til å hjelpe Betis mot seier.
Ruben Castro er endelig tilbake fra skade og klar til å hjelpe Betis mot seier. Foto: AFP/Scanpix

Tror på La Ligas dårligste

Oddsekspert Steven-Lee Holmdahl har stor tro på bunnlaget Real Betis i deres kamp for overlevelsen.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige søndagstips:
Galopp Täby: Galoppeksperter i superform
V64 Umåker: Seiersmaskin innfrir?
Tippekupongen: Juventus maler videre

Denne artikkelen er oversatt og tilrettelagt av Jens Friberg. Tipsene er utarbeidet av Nettavisens svenske oddsekspert Steven-Lee Holmdahl.

Det er full rulle i fotball-Europa på oddsprogrammet søndag, og alle de største ligaene byr på riktig så smakelige godbiter. Både i England og Spania vil vi mest sannsynlig få en ny ligaleder før dagen er omme.

Dagens første singel
Sassuolo - Hellas Verona, H 2,20

Verona ligger overraskende godt til på tabellen, men jeg har følelsen av at laget kommer til å dale de kommende ukene. De har mistet Jorginho Frello, og han etterlater et stort tomrom på midtbanen. Han var playmaker, ballvinner og målscorer i en og samme spiller. Ny skade har de fått på stopperen Domenico Maietta. Den faste venstrebacken Alessandro Agostino er fortsatt skadet.

Sassuolo har vært aktive den siste tiden. De har rustet opp for sluttspurt i Serie A, og har hentet den rutinerte treneren Alberto Malesiani. Har forsterket troppen med tre nye signeringer. Matteo Brighi og Sergio Floccari har erfaring i lange baner og går mest sannsynlig rett inn i startoppstillingen i dag. Stopperen Luca Antei er suspendert.

Hjemmelaget har forsterket seg, mens Verona har blitt svekket etter de mistet Jorginho. 2,20 på H duger for spill.

Sassuolo - Hellas Verona, 2,20 - 3,05 - 2,80. Spillstopp 14.55.

Klikk her for å levere denne på nett
Klikk her for å levere denne på mobil

Dagens andre singel
Real Betis - Espanyol, H 2,20

Espanyol er inne i en fullt godkjent sesong, med tanke på ressursene til disposisjon. Har skapt en betydelig luke ned til bunnstriden, men har havnet altfor langt bak i kampen om Europa League-billett. Har nesten full tropp til kampen i dag, og bare er Capdevila er ute med skade. Er likevel ikke sikker på om de klarer å holde stand mot hjemmelagets desperasjonsnivå.

Real Betis seiler fortsatt i motvind og sleper rundt på en lang fraværsliste. Har langt opp til trygg grunn og må mer eller mindre vinne i dag for ikke å havne for langt bak. De savner fortsatt en del spillere, men de har tilgang til sine mest formsterke spillere. Sterke Ruben Castro er endelig helt friskmeldt og gjennomførte 90 minutter sist. Føles bra å stole på Betis. 2,20 er helt innafor.

Real Betis - Espanyol, 2,20 - 3,05 - 2,80. Spillstopp 16.55.

Klikk her for å levere denne på nett
Klikk her for å levere denne på mobil

Dagens langskudd
Nice - Lille, H 3,10

Tabellen er noe misvisende når det gjelder Nice. Dro rundt på en massiv skadeliste i høst og det gikk ut over lagets spill - og dermed også resultatene. Når alle er friske og raske, sitter de imidlertid på mye kapasitet. Bauthéac, Bruins, Mah. Traoré og suspenderte G. Puel mister kampen i dag. Men, de får tilbake Nemanja Pejcinovic, Mathieu Bodmer, Valentin Eysseric og Jérémy Pied. Stort pluss!

Lille har ikke akkurat briljert siden årsskiftet og viser ikke tilstrekkelig form til å fortjene dagens store favorittstempel. Må klare seg uten M. Martin og høyrebacken F. Beria. Her faller valget på en H til meget gunstige 3,10 i odds.

Nice - Lille, 3,10 - 2,95 - 2,10. Spillstopp 14.00.

Klikk her for å levere denne på nett
Klikk her for å levere denne på mobil

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør