Foto: AFP/Scanpix

Tyskland slår tilbake umiddelbart

Et svekket tysk landslag tapte 3-5 borte mot Sveits lørdag. I kveld er tyskerne tilbake på sporet. Sjekk vårt oddstips.

Kommersielt

Torsdagens langoddsprogram er trolig det svakeste vi har sett hittil i år. Med EM i fotball kun åtte dager unna er det stort sett stillstand i klubbfotballen rundt omkring i Europa og kun ti spilleobjekter er å oppdrive denne torsdagen. Fire privatlandskamper i fotball, to kamper fra Island, en finsk cupkamp og tredjedivisjonsoppgjøret mellom Junkeren og Tverlandet er utbudet fra Norsk Tipping i dag.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
FC Honka - HJK Helsinki
Semifinale i den finske cupen. Kampen spilles på nøytralt gress i Vantaa. Honka gikk fra 1-0 ledelse til pause til bortetap for Haka søndag og har hatt en svak start på sesongen. HJK har inntatt tabelledelse med åtte seirer på de elleve første seriekampene. Slo Honka 3-0 hjemme i serien så sent som 21. mai. Cup er cup også i Finland og selv om Helsinki har det beste mannskapet utelukker vi ikke Honka her. 1,55 for seier til hovedstadslaget synes fryktelig lavt og da er det naturligvis vesentlig mer spennende med 3,55 på Honka som blir dagens langskudd.

Dagens avslag
Hellas - Armenia
Kampen spilles i Kufstein, Østerrike. Hellas har spilt 1-1 i tre av sine fire siste treningskamper og gjorde en høyst middels kamp mot Slovenia på samme bane lørdag. Armenia har tapt 0-2 for Serbia og vunnet 3-1 over Canada i sine to treningskamper i 2012. Lagene møttes sist i en treningskamp på nøytral grunn i Tyskland i 2008. Den kampen endte målløst. 1,65 på gresk seier er svært langt unna fristende. Her er det bare å styre unna.

Dagens spill
Tyskland - Israel (0-1)
Et tysk landslag uten noen av spillerne fra Bayern München gikk på sitt første nederlag mot Sveits på 56 år da det ble 3-5 tap lørdag. Det var faktisk Tysklands andre strake tap ettersom laget tapte 1-2 hjemme for Frankrike i februar. Tyskland er trolig den største favoritten til å ta hjem EM-gullet i sommer dersom storfavoritten Spania skulle svikte.

Israel spilte en jevn kamp mot Tsjekkia lørdag, men måtte tilslutt se seg slått 1-2. Israel stiller med en ganske så urutinert tropp, der 15 av spillerne har under ti landskamper. Velkjente Yossi Benayoun og Tal Ben Haim er begge ventet å starte i kveldens kamp som spilles i Leipzig. Israel er som kjent ikke klar for EM, de kom på tredjeplass i en kvalifiseringsgruppe, bak Kroatia og Hellas og har faktisk kun spilt to treningskamper det siste drøye halvåret.

Bastian Scweingsteiger er ikke med i kveld for Tyskland, men Manuel Neuer, Philipp Lahm, Jerome Boateng og Holger Badstuber er blant dem som er tilbake. Også Toni Kroos er ventet å starte i kveld.

Tyskland på hjemmebane åtte dager før EM er nok veldig innstilt på å vise seg frem fra sin beste side i kveld og det er slett ikke overraskende om Tyskland vinner med klare sifre i kveld. Det er svært lite fristende på programmet i kveld, vi tror Tyskland vinner med mer enn et mål. Oddsen for at så skjer er ikke mer enn 1,50. Men vi spiller og kombinerer med en annen treningskamp.

Mexico - Bosnia
Treningskamp som spilles på Soldier Field i Chicago. Med to scoringer sørget Aldo De Negris (hjemmehørende i Monterrey) for en komfortabel 2-0 seier for Mexico mot Wales. Det var den første av tre treningskamper som Mexico nå skal spille i USA i oppladningen til VM-kvalifiseringen.

Bosnia-Hercegovina røk 0-1 mot Irland i Dublin lørdag. Det var et irsk landslag som på langt nær var toppet. Bosnia kom som kjent til playoff, men møtte der overmakten i Portugal.

Lagene møttes også i treningskamp i USA (Atlanta) i fjor. Da vant Mexico 2-0. Denne kampen spilles altså natt til fredag norsk tid. Mexico stiller stort sett med sine beste menn til denne kampen, mens tre-fire aktuelle spillere for Bosnia ikke er med til USA. Vi tror Mexico er sterkest av disse lagene og 1,60 er helt grei odds på Javier Hernandez og hans lagkamerater.

Vå får da en dobbel med minimum tysk tomålsseier og seier til Mexico. Oddsen på denne dobbelen er 2,40 og vår innsats er kr 100.

Spilleforslag torsdag (spillestopp kl 20.25):
20. Tyskland - Israel (0-1) 1,50 3,75 4,10
25. Mexico - Bosnia-Hercegovina 1,60 3,20 4,20
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus