Foto: Tom Gustavsen / Romerikes Blad

Ull/Kisa har punktert

I dag blir det tøft mot godtgående HamKam. Her er onsdagens oddstips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

V65 Bjerke:Vi byr på den tøffeste dama i klassen

Langoddsen byr på norsk fotball i form av Kvik Halden - Mjølner og Stabæk 2 - Nesodden fra Oddsen-Ligaen og 1. divisjonsoppgjøret mellom Ull/Kisa og HamKam. Dessuten skal blant annet Molde i aksjon i Champions League-kvalifiseringen. Øvrige objekter er hentet fra Tour de France, Major Soccer League og brasiliansk Serie A.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
32. Kvik Halden FK - FK Mjølner (0-1) H 2,20

Haldenserne var fortsatt på ferie da Oddsen-Ligaen startet opp igjen sist lørdag. Tafatte og med lite oppfinnsomhet røk de fortjent 0-4 på Lørenskog. Nå har de sjansen til å rette opp mye i denne utsatte kampen mot Mjølner. Nordlendingene tapte sine fire siste før ferien men klarte 2-2 hjemme mot Senja på lørdag. De har ikke klart å vinne noen av bortekampene i sør hittil, og vi synes 2,20 på at Kvik skjerper seg og vinner dette med klar margin er et interessant langskudd.

Dagens avslag
44. AmaZulu FC - Manchester United B 1,10

Amazulu FC fra Durban i Sør-Afrika trenes av svensken Roger Palmgren. De hører til i den øverste divisjonen, men ikke blant de sterkeste lagene. Dette er en treningskamp og hvem vet hvor viktig det er Ferguson og United å vinne. På Uniteds hjemmeside fortelles det at laget vil bestå av noen unge spillere, andre mer erfarne. 20 år gamle Brady får sjansen på venstre back, unggutten Jesse Lingard på midtbanen, nykommer Kagawa og Chicharito (Hernandez) spiller, den danske målvakten Lindegaard, Scholes, Ferdinand,Valencia og Carrick skal også få spilletid. Her får vi så lav odds på United at vi heller sparer innsatsene til Premier League starter neste måned.

Dagens spill
Vi heier på Molde i Champions League, men oddsen vi serveres er for lav til at det blir noe spennende oddstips av det. De er i form og bør vinne, helt klart. Oddsmessig ser oppgjøret mellom Ull/Kisa og HamKam mer interessant ut.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

33. Ullensaker/Kisa - HamKam
Utsatt kamp fra runde 12 (8. juli), dette er kampen som NFF utsatte på grunn av mistanker om kampfiksing. Saken er ikke ferdig etterforsket, ingen spillere er utestengt og ingen er funnet skyldig i noe som helst. Denne saken trenger ikke påvirke lagene eller denne kampen spesielt mye, forhåpentligvis ikke i det hele tatt.

Ull/Kisa ligger stadig på opprykksplass i Adeccoligaen, men nå er Start forbi og fire poeng foran. Etter fem strake seire og kjempemessig form før sommerpausen, har Ull/Kisa tapt 0-2 borte for Start og 0-2 borte for Sandefjord. Trener Arne Erlandsen var skuffet etter kampen i Sandefjord søndag. Spesielt i 1. omgang var laget langt unna å få til noe. Etter pause skapte man litt mer, men så scoret Sandefjord og da var det over og ut. Dette ligner ikke det Ull/Kisa vi har sett ta mange poeng i vårsesongen.

Før helgen skrev klubben på sin hjemmeside at kun Moen Hansen (a) og Vangen (k) er ute med skader. Førstnevnte er på vei tilbake og kan snart være aktuelle for spill. Andresen (f) sto over søndag grunnet en hodeskade, men han er nok snart tilbake.

HamKam tapte 0-5 på Høddvoll i den siste før sommerferien, men har ellers vist meget gode takter den siste tiden. 5-3-1 på de ni siste hvis vi ser det lange perspektiv, mens de to spilte etter sommerpausen har gitt 3-0 over Alta og 7-2 over Tromsdalen. Begge var hjemmekamper, og begge ganger scoret HamKam et tidlig mål og malte på derfra. Spillet sitter godt, forteller storscorer Lehne Olsen i et intervju, det går fort fremover på én eller to ballberøringer.

Ekeberg Schjerve (k) har vært skadet lenge, han er eneste fravær. Lehne Olsen spiller for fullt til tross for nesebrudd (spiller med ansiktsmaske som ikke ser ut til å hemme ham). Mot Tromsdalen valgte trener Vegard Skogheim å bytte ut Berg Hansen, som viste litt krampetendenser, og veteranen Bjerke forholsdvis tidlig. Ingen av dem var skadet, men treneren tok dem av for sikkerhets skyld og for å gi dem litt hvile, siden HamKam allerede ledet 5-1 på det tidspunktet.

Ull/Kisa har ikke scoret mål etter sommerpausen og er plutselig ikke i siget lenger. De har riktignok spilt to tøffe bortekamper. HamKam har vel knapt vært i bedre form enn de er akkurat nå og har vunnet begge etter ferien. Men hjemmekamper mot skadeplagede Alta og Tromsdalen er noe av det minst vanskelige på terminlisten. HamKam får neppe lov å score etter tre minutter denne gangen, men det frister å satse på laget som er i best driv og som gir størst potensiell gevinst. 2,50 for borteseier på UKI Arena er dagens spill. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 17.55.

33. Ullensaker/Kisa - HamKam 2,30 3,15 2,50

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør