Foto: Hesteguiden.com

Vertigo Vertigo

Vertigo Prins og Vertigo Bjørn gjør opp om seieren i V65-1 i Bergen, mens Pål Buer har tre solide vinnersjanser, deriblant med vår banker.

Kommersielt

Frode Gjesdal leverte for andre uke på rad solide tips på Forus tirsdag. Seks av andelslagene hans gikk inn med rundt 7000 kroner i utbetaling, og det samme gjorde det store spilleforslaget. Nå retter han blikket mot torsdagsløpene i Bergen.

Mer fra sportspill.no
Langoddsen: Godt betalt på Auxerre
Lunsjtrav: Tet hele veien

Mannen bak Vertigo-hestene, Håkon Steine fra Norheimsund, kjører 8 Vertigo Bjørn, mens 6 Vertigo Prins, som oppdretteren solgte som 2-åring, kjøres av Bergens suverent mestvinnende kusk Svein Ove Wassberg. Det er Bjørn som har dokumentert form av de to, mens Prins etter to strake seiersløp mot slutten av fjoråret har lett etter formen i januar.

Spillestopp Bergen
V65: 18.30
V5A: 19.41
DD: 20.03

Vår banker denne torsdagen finner vi i V65-6 der vi tror 1 Pastthegate hamler opp med hjemmelaget. Kusken er ikke fremmed for at det kommer til å skje, og det er ekstra interessant at det er snakk om et annetvalg i spillet.

- Pastthegate blir bare bedre og bedre og han er min beste sjanse i kveld. Han overrasket meg da han kom ut etter pause og travet en 1.13-tid sist. Det løpet har normalt gjort godt og jeg tror han blir svært vanskelig å slå dersom vi forsvarer sporet, sier Pål Buer, som også har gode sjanser med 2 Swinging Face (V65-3) og 10 Inchgower Level (V65-4).

- Swinging Face kjørte jeg for første gang sist. Det virket som en bra hest, men det som gjør meg usikker er at han galopperte helt umotivert sist. Vi kommer til å prøve å varme opp i en amerikanervogn i dag og se hvordan det fungerer, sier kusken som advarer om at 6 Credit Wine som han kjørte sist kan bli vrien å slå.

- Inchgower Level leverte et bra løp sist, men var ikke som best helsemessig og er behandlet i et kne etterpå. Distansen er en fordel og jeg venter ham forbedret. Når det er sagt er det fire-fem bra hester i dette løpet, blant annet 11 Eminent Sund som imponerte meg da jeg kjørte sist. Får han det rette løpet tror jeg ikke distansen skal være noe problem, oppsummerer Pål Buer.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør