bjerke 11.5.08
bjerke 11.5.08 Foto: hesteguiden.com

Vi går all in!

Örebro byr på en kvalitetsfyllt V64-omgang denne torsdagskvelden, og vi byr på en banker som virkelig kan flytte på beina.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

På ettermiddagen denne torsdagen kan det spilles til en V5-omgang på Øvrevoll galopp her på berget, før det hele avsluttes med V64-spill til Örebro i Sverige og V65-spill på Jarlsberg i Norge.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Til løpene på Örebro i kveld bankerspiller vi 7 Boys Going In i V64-3 som er en herlig hest å se til i banen, og han er en av de beste i årgangen. Han innledet karrieren på best tenkelig måte, med tre imponerende seiere. Fredrik Persson var full av lovord om hesten etter han vant på Solvalla nest sist på sterke 1.13,8 over 2100 meter. Dette er en riktig klasse hest, som er blant de aller beste i Sverige blant 3-åringene. Han var stor favoritt i E3 kvalifisering sist, men ble overflydd direkte.

Fredrik Persson sendte siden fram til dødens på gode Rolling Stones. Det ble for hardt, og han ble kun fjerde i det løpet. Carelin og Rokkakudo spurtet også forbi Boys Going In ned oppløpet. Kusken ble intervjuet etter løpet, og han sa det ikke var det rette trykket i Going Kronos sønnen i det løpet. Nå er treningsrapportene solide, og her tror vi 7 Boys Going In er tidlig å finne i tet. Fra den posisjonen skal dette være en solid vinnersjanse.

Innleveringsfrister Örebro
V64 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Clara best igjen?
I V64-5 kommer 3 Clara R.C. til start, og hun har virkelig imponert stort så langt i år. Over 300.000 innkjørt har det blitt så langt i år, og hoppa har utviklet seg flott. Sist på Eskilstuna vant hun finalen i Diamantstoer, som hun fikk 200.000 kroner for, så motstanden er betydelig skjerpet i kveld, men hoppa viser en strålende form og hun vokser med oppgavene.

Super Arnie datteren travet sterke 1.13,8/2140 meter voltestart sist, og skal ikke ha noe problemer med å rekord forbedre seg ytterligere til dette løpet. Hun har samtidig trukket et veldig fint spor, og klaffer det litt underveis skal hun helt klart ha en god sjanse på ny.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør