Foto: Hesteguiden.com

Vi klemmer til direkte igjen

Nettavisen hadde kjempesuksess med tipsene til Leangen mandag og også til tirsdagens V65-løp på Forus innleder vi med banker.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Suksessen til Sportspill bare fortsetter, og det ble en ny kanondag på tipsene i går. Tipsene til Kurt Leirvåg på Leangen satt klokkerent i går, og Kurts store skrik 6 Melling Svarten i V65-6 ledet fra start til mål og innfridde som et herlig tredjevalg.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

De som fulgte vårt minste V65-forslag (innl.pris kr 192) her på Nettavisen kunne hente ut meget pene 2 388 kroner. I tillegg ble det superklaff på DD-spillet. Vårt minste DD-forslag (200 kr fire kombinasjoner a kr 50) kunne hente ut 2 277 kroner.

Vi har en svært spennende tirsdagskveld foran oss. Ikke nok med at Forus byr på en riktig så fin V65-omgang her hjemme, sportslig sett er nok løpene på Jägersro i Malmø minst noen hakk bedre. Der skal det avvikles Derbykvalifiseringer både i den åpne klassen og for hoppene og det er jevnt over kanonløp over hele fjøla.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Forus
V65 kl. 18.30
V5 kl 19.41
DD kl. 20.36

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Taper ikke feilfritt
Mandag innledet vi med banker på B.B. Petter N. og Jomar Blekkan på Leangen under V65-kjøringen der og vi bankerspiller også i V65-1 på Forus tirsdag. 7 Dag Odinson blir nok like stor favoritt som Petter'n ble i går, men i V65-spillet handler det som kjent først og fremst om å sette bankerne. fartsmessig og kapasitetsmessig er Dag Odinson klart best i V65-1 og selv om han galopperer fra tid til annen (kunne vært seiersfarlig i V75 i Bergen sist uten galoppen på siste bortre), så er ikke hesten spesielt usikker. feilfritt er vi rimelig sikre på at Geir Gudmestad og 7 Dag Odinson seiersdefilerer etter V65-1 tirsdag og følgelig blir hesten vår V65-banker.

Kraftig underspilt
i V65-6 blir 5 Touch Of Caviar stor favoritt, men dette er ikke en typisk Westergaard-hest. Touch Of Caviar sliter med stridsmoralen og selv om hesten stadig leverer fine løp, blir har kraftig overspilt i V65-6. Kraftig underspilt blir deimot 2 Grey Man som har stått iskaldt til i sine siste løp. Vallaken er mye bedre når han får være med der fremme direkte og fra spor to bak bilen, er sjettevalget selvskreven på kupongene i dag. I et løp der flere av hestene i favorittsjiktet er variable, slik Grey Man også er.

Annonse: Travfakta: Herlige sommermåneder! Over 650 000 spilte forslagene våre inn i Juni/Juli! Du har vel vært med på moroa..? Nå skal cashen hentes i hele august! .

Må garderes
2 Andover The Prenup blir også stor favoritt i V65-5. Tjomsland-hesten imponerte storveis i fire strake seiersløp (alle på sprint) før han fikk voldsom melkesyre nedover oppløpet i et V75-løp på Sørlandet for en måned siden. Møtte riktignok svært tøff motstand den dagen, men ga seg veldig mye nedover oppløpet da. Ble kjørt knallhardt i seiersløpene før det og vi er ikke sikre på at verken formen sitter i nå, eller om full vei er en fordel. Vi iler til med garderinger og mener denne blir altfor stor favoritt i kveld.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør