Foto: hesteguiden.com

Vi stoler på dronninga!

Montedronningen Liv Pedersen tar turen til Trøndelag for å vinne med King Of My Heart i kveld, og vi tror på suksess. Sjekk våre V5-tips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Etter at lunsjtravet på Jarlsberg og på Vaggeryd i Sverige er over tar Leangen og Färjestad (vi spiller V65 dit) over på kvelden, og vi har tips til begge baner.

Les også:Jackpot i V65!

I A-spillet (i B-spillet går vi for en bankerfri løsninge) på Leangen fant vi vår banker for kvelden i den tredje avdelingen, og da snakker vi om 11 King Of My Heart.

Hesten var bra i den siste starten da han kun tapte for gode Dazzling Lionel, og når 14 Glad X.T er blitt strøket har rytter Liv Pedersen en topp sjanse til å vinne dette løpet.

Motstanden i kveld er temmelig laber i forholdet til det King Of My Heart normalt møter, og det betyr fryktelig mye med en god rytter når det gjelder monte. Liv Pedersen er den eneste som kommer opp fra Østlandet denne gangen, og da er hun i en egen klasse. Vi tviler ikke på dronninga, og vi bankerspiller.

Vår rangering V5A-3: A: 11 B: 6-13 C: 9-10-4-3-1 D: 12-2-5-8-7

Innleveringsfrister Leangen mandag
V5A kl. 18.30
V5B kl. 19.40
DD kl. 20.40

Det ble flott klaff på Jarlsberg i lunsjen tidligere i dag all den tid vårt største spilleforslag gikk inn til en utbetaling på 8850 kroner (en samlebong fem ganger), og det er nye sjanser i kveld!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5A-1
9 Sunny Boy var en hest det gikk litt fine rapporter på tidlig i karrieren, men han har skuffet radikalt. Nå har hesten blitt seks år, og blitt vallak for en stund siden. I følge Atle Solhus har det slått positivt ut, og han var ok fornøyd med han når han startet på Bjerke i den siste starten (tredje på 18.4 full vei). Normalt er han mye forbedret med løp i kroppen etter lang pause til dagens løp, og han bør regnes tidlig i et åpent løp.

1 Toronto Love er et ubeskrevet blad, men de rapportene vi har fått på hesten går på at han gikk en meget fin sisterunde i prøveløpet etter galopp. Når Jomar Blekkan setter seg bak denne Love You–sønnen over voksne 2640 meter er det nok med ambisjoner om å kjempe i toppen. Feilfritt bør han ha en topp vinnersjanse, men det er overhengende galoppfare.

2 Midnight Spirit er variabel i prestasjonene, men kan litt på sitt beste. Gjør hun en lignende innsats som i den siste starten (sølv på 19.5 full vei) er hun med helt der fremme. 11 Bo Eden gikk glipp av en fin premie når han galopperte i den siste starten, og han skal ha fordel av den lange distansen (ikke ueffen om det klaffer litt underveis).

Vår rangering V5A-1: A: 9 B: 1-2-11-8 C: 12-5-7-10-4-3-6

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5A-2
8 Lykkje Svarten er den hesten med klart størst kapasitet i dette løpet, men der er litt mye hingst i ham foreløpig. Han går i rykk og napp, men skulle han ha en dag der han konsentrerer seg om det han skal er dette snakk om en fin vinnersjanse (selv fra dette sporet). 6 Leo Even skuffet litt i den siste starten (men gikk bra løp forut for den starten), men han er bra fra start (skulle han komme seg foran på et tidlig tidspunkt er det en stor fordel).

4 Drømme Jenta har store fartsresurser, men hun er fryktelig usikker. Normalt blir det galopp igjen, men feilfritt ender hun i toppen. 2 Ødeli Blesen kommer ut etter en liten pause, og skal etter rapportene trene forbedret. Han står egentlig litt spennende til i dette løpet, og er verdt litt oppmerksomhet (spesielt hvis de skulle komme seg foran). 11 Durgrosa har meget fin form, men hun er ikke enkel å vinne med. Det skal klaffe litt fra dette sporet på veien, men hun har form til å vinne.

Vår rangering V5A-2: A: 8 B: 6-4-2-11 C: 7-1-3-10-12-5-9

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5A-4/V5B-1
11 Run Odd skuffet veldig i den siste startens når han ga seg enkelt fra tet som stor favoritt, men nå kommer han ut etter en liten pause (kan vise seg å være forbedret da). Hesten har trukket bakspor som i følge kusk Edvard Kristiansen skal være en fordel siden han vil gi han ett ryggløp, og på sitt beste speeder han rundt denne gjengen til slutt (men formener som sagt litt usikker).

7 Dag Jerven skuffet på Klosterskogen i den siste starten (men det var mot tøffe konkurrenter), men han er bra denne Åsajerven–sønnen. En kjapp sprint er dog neppe noe fordel (han går å søker ned hele startsiden), og hvor Garberg havner fra start er ikke lett å lese. Dersom han finner seg en brukbar posisjon ender han i toppen, men dersom han må bakke seg sist blir det vrient. 6 Jåra Eld er litt spennende i dette løpet (han står interessant til), og muligens ønsker kusk Jomar Blekkan å prøve han i tet denne gangen (når de verste konkurrentene har trukket dårlige spor). En liten fidus, og det er åpent bak disse.

Vår rangering V5A-4/V5B-1: A: 11 B: 7-6 C: 9-12-5-8-3-4-2-10-1

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

V5A-5/V5B-2
7 Bottem Viktor er en meget bra hest for grunnlaget, og i kveld jakter Alm Viktor–sønnen årets tredje triumf. I den siste starten på Biri satt han langt bak underveis, men avgjorde sikkert til slutt ved triumfen på fine 29.2 full vei. Sprint er dog neppe noen fordel, og det er litt usikkert hvor han havner fra dette sporet. Det er snakk om den klart beste hesten, men det blir litt sjanseartet med disse forutsetningene.

5 H.G Jo er en usikker banditt, men han kan veldig mye på sitt beste. Kusk Jomar Blekkan er optimist, og da må også vi være det. Dersom han skulle bli sluppet til tet er mye gjort, men du føler deg aldri trygg før H.G Jo er i mål. Disse to skiller seg klart ut på kapasitet og form, men ingen av dem har fordel av sprint (vi satser dog må at en av de får klaff).

Vår rangering V5A-4/V5B-1: A: 7-5 B: 11-9-2 C: 6-4-10-1-3-8-12

V5B-3
4 Bandit B.R var fin i debuten (vant på 19.7 full vei), men galopperte seg bort i den siste starten på Jarlsberg. Hesten skal i følge Jomar Blekkan trene som en vinner, og da må vi høre på en slik hestekar. Problemet er hvis Blekkan ikke blir bukket til tet for han kjører ofte litt for tøft med hestene utvendig for leder (isteden for å låse løpet hvis han mener han sitter bak den beste hesten), og da kan det bli litt sjanseartet.

2 Midnight Moon har vært positiv i sine siste starter, og han står nå 20 meter bedre inne kontra noen av konkurrentene (med feilfri avgang kjemper han helt klart i toppen). 7 Seaborn Simona har gjort alt riktig så langt i karrieren (vunnet tre av fire løp), men denne gangen er det helt annen oppgave kontra de siste seiersløpene. 20 meter tillegg på bra hester betyr at hun må gjøre mye grovjobb selv underveis, og da blir det langt tøffere. Åpent bak disse.

Vår rangering V5B-3: A: 4 B: 2-7 C: 5-6-8 D: 1-3

V5B-4
1 Engas Odin ble bortkjørt etter alle kunstens regler i den siste starten av Roar Walsøe, men denne gangen kan han ikke få gjor mye feil i fra et flott spor. Moe Odin-sønnen er tøft ute grunnlagsmessig, men denne krabaten her har lite penger på seg i forhold til kapasiteten. Rekorden på 30.1 kan han nok senke noen sekunder, og dersom 7-åringen beholder teten vinner han dette løpet (sjanseartet ellers).

7 Junar er i sitt livs form (tre solide innsatser i tre sprintløp nå på slutten), og han må ikke glemmes denne gangen (selv om han står litt langt ute på vingen). Han er rask fra start, men han får neppe teten uten kamp. 12 Gjerv Prinsen holder toppform, men fra dette sporet over en kjapp sprint sier det seg selv at han er avhengig av tur underveis for at det skal kunne bli seier.

Vår rangering V5B-4: A: 1 B: 7-12 C: 10-8-6-2-5-9-11 D: 4-3

V5B-5
3 Winter Weather er en fin traver Magne Olsen har gjort en flott jobb med, og hesten står helt perfekt til bak bilen i kveldd (15 hester bak bilen). Han er bra fra start, men ikke noe rakett. Dersom han skulle komme seg til tet foran kan mye være gjort, men han kjemper i toppen uansett posisjon underveis. 7 Cabana Boy står langt ute på vingen, men her må bare kusk Atle Eggan klinke til ned startsiden (han kjemper klart best i fra tet denne krabaten). Kan vinne fra tet, men han sliter med å få premie hvis han ikke kommer seg foran.

13 Wy Fi er egentlig en fin traver som kan mye, men han har vært variabel i prestasjonene den siste tiden (det må uansett klaffe fra dette sporet for at han skal kunne gå ehlt til topps). 15 Gjølmes Super er kanskje den hesten i feltet med best form, men hvordan skal du løse denne oppgaven Atle Solhus? Dette er det dårligste sporet man kunne få med 15 hester bak bilen, og da sier det seg selv at oppgaven blir fryktelig tøff. 4 Synjo Harmony holder usikker form, men på sitt beste står han ikke tilbake for noen av konkurrentene på kapasitet. Han er en liten fidus, og han blir litt bortglemt med sine 11 %

Vår rangering V5B-5: A: 3 B: 7-13-15-4 C: 5-9-8-14 D: 6-10-11-12-1-2

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør