Foto: Hesteguiden.com

Øvrevoll: Sjekk dagens banker og luring

10 Nosferatu skal vinne V5-3 på Øvrevoll.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Tipsene er utarbeidet av Hans Petter Eriksen.

Klikk her for å levere et av V5-forslagene til Øvrevoll

Storfavoritten Dingle View innfridde sist mens Alyshakeys i siste avdeling ble kun femte. Årsaken til en laber prestasjon var at hoppa ble påridd underveis og mistet en sko og fikk et stygt kutt i et bakben. Denne løpsdagen går vi for 10 Nosferatu i V5-3 som dagens banker. Trener Jens Erik Lindstøl har sine hester i flott orden. Det så vi da Heureux var annen etter Hansinger i sprintløpet sist løpsdag. 10 Nosferatu vant et hekkeløp 9. juni men var ute i flatløp igjen 16. juni. Da var han tredjehest etter gode Hot Wing. Nå er distansen litt lenger og det er ingen ulempe. Han har mye vekt på ryggen men det tåler han. Dagens luring finner vi i V5-4 i hest nr 14 Aladar.

V5-1
3 Aragorn har gått jevnt i det siste og og møter overkommelig motstand i dette sprintløpet. Årets første seier bør være innen rekkevidde. 9 Lagoa Do Pau er kanskje bedre på litt lenger distanse men har vunnet over 1100 meter tidligere. Trener vant to løp sist løpsdag og hestene er i god form. 5 Miss Success har vist et par gode prestasjoner i år og også på Øvrevoll. Kan være en outsider i dette selskapet. 1 Phili Boy er tilbake på dirt track hvor han trives best. På bakgrunn av de siste prestasjonene må han ha en bra mulighet i dette selskapet.

V5-2
4 Shop Alert står best til i løpet men er urutinert da han kun har startet tre ganger i karrieren. En av startene ble gjort på dagens underlag og da skuffet han. Han vant i siste start og slo Hongkong Dancer over 1750 meter dirt track. 7 Arn viste bedring i siste start da han var først i mål. En stor hest som har forbedringspotensiale og som trives på gressbanen. 1 Well Fitted har ikke startet siden desember på grunn av skader og sykdom. Er en hest som trener Are Hyldom har forhåpninger til. Han bør vise form skal han være med i de større løpene utover i sesongen. 8 Hongkong Dancer var brukbar i siste start og står vektmessig gunstig til. Distanse og banetype burde passe bra.

V5-3
10 Nosferatu er uten tvil den beste hesten i løpet. Var god i siste start da han kun var tre lengder bak en imponerende Hot Wing. Trener Jens Erik Lindstøl har sine hester i god form. Nosferatu har vunnet over distansen flere ganger i England og står hver meter.

Ønsker man å gardere, er det 9 Court Circle og 2 Nataniel som er hardest i mot.

V5-4
9 So Trendy får vinnertipset etter flere gode løp. Distansen er i hennes favør da det virker som hun kan galoppere hele dagen. Rytter Manuel Martinez er dyktig og kjenner hesten. 8 Surfer har tre annenplasser på rekke og rad. Normalt skal polskfødte hester ikke ha problem med distanse. 7 Mohikan var lite slått sist og skal ikke glemmes. 14 Aladar kan være en luring. Var veldig god som unghest med blant annet en annenplass i Dansk Derby etter norske Cassini. Lone Bager vant to løp sist og har sine hester i storform. Aladar skal bare vise litte grann av den han kunne tidligere for å ha en sjanse her. Han er etter Kutbeya som også var mor til årets danske derbyvinner.

Klikk her for å levere et av V5-forslagene til Øvrevoll

Tips øvrige løp
Løp 1
Årets første toårsløp er alltid en spennende affære. Trener Niels Petersen er fornøyd med 6 Super Sub og vi gir han vinnertipset. 4 Bomar fra trener Wido Neuroth er helt sikkert i orden og må med på en trippelbong. 5 Mumbai Millionaire tar vi med på mistanke.

Løp 2
2 Fair Flair har imponert to ganger på rad og kan gjøre det igjen. 4 Artie Bucco sesongdebuterte meget bra og med normal utvikling har han en mulighet her. 8 Aquila Flyer skal kjempe om tredjeplassen med 9 Medallic .

Løp 8
7 Chief Eric møter enklere hester enn det han er vant til og skal vinne dette løpet. 3 Tahayab var knepent slått sist. Med rutinerte Veronika Aske på ryggen har hun en god mulighet til å ende på trippelen. 4 High Desire har vært i god form i år og er en trippelkandidat.

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør