Foto: hesteguiden.com

Vrient på Romme

Det kan gå mot en fin utbetaling på Romme i formiddag. Nettavisens svenske ekspert velger å spille uten banker på de største forslagene.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Denne artikkelen er tilrettelagt av Frode Gjesdal. Tips og spilleforslag er ved Nettavisens svenske ekspert Patrik Fernlund.

Mer fra sportspill.no:
Siste nytt fra Premier League

Klikk her for å se Nettavisens tilbud av andelslag

Tirsdagen er som vanlig travel for de travinteresserte. Formiddagen byr på V4-løp fra Patrik Fernlunds hjemmebane Romme og lunsj-V5 fra Drammen, mens kveldsmenyen består av V64 fra Jägersro og V65 samt V5 fra Momarken.

Husk at du beholder hele gevinsten selv om du leverer et av forslagene under.

Patrik Fernlund betrakter Romme som sin hjemmebane. Det var på denne banen han ble travfrelst og Romme er en av de banene det "tipsene bare sitter". Sist vi nordmenn kunne spille til Romme var fredag 17. januar og da var det V64. Den dagen leverte Patrik strålende tips. Hans minste V64-forslag (innl.pris kr 180) på Nettavisen fikk tolv ganger fire rette og betalte tilbake 997 kr, mens det mellomste V64-forslaget (innl.pris kr 441)inneholdt tre femmere og 45 firere og betalte tilbake flotte 6 337 kroner. For det største V64-forslaget (innl.pris kr 1400) gikk det enda bedre med fem femmere og 85 ganger fire rette og totalt 11 310 kroner tilbake. På samtlige andelslag på Eksperten ble det fest og totalt ca 200 000 kroner innspilt.

Sist onsdag var det også mulig for oss nordmenn å spille til Romme. Hans lille V4-forslag her på Nettavisen (innl.pris kr 224) satt klokkerent og betalte tilbake pene kr 1 224. I DD-spillet lanserte Patrik femtevalget 3 Magnificent Match i DD-2 som sin DD-spik og den vant da også sitt løp. Hans minste DD-forslag (innl.pris kr 200) betalte tilbake strålende 45,06 i odds med 50 kroner på den kombinasjonen ble det storflotte 2 243 tilbake. Det største DD-forslaget (innl.pris kr 400) betalte tilbake herlige 4 506 kroner

Innleveringsfrister Romme:
V4: 12.20
DD: 12.37

Tirsdag er det påny trav på Romme, men de opplagte holdepunktene er ikke å finne i på Romme i dag. Patrik lanserer 3 Klöver All Over i V4-2/DD-1 som et mulig holdepunkt, men garderer på de største V4-forslagene og andelslagene. Hesten er kun et tredjevalg i morgentimene.

Husk at du beholder hele gevinsten selv om du leverer et av forslagene under.

Her er Patriks vurderinger.

Spiken:
3 Klöver All Over
(V4-2) körs av en mindre rutinerad kusk men han har lyckats bra med hästen tidigare och näst senast var han riktigt duktig. Har varit ut och fått hårdhet på Solvalla och når han ledningen är det en bra chans.

Luringen:
5 Cut Him Some Slack
(V4-4) är duktig och kommer snart vinna igen. Är spurtstark och Pedersen håller denna häst rätt så högt. Måste med på samtliga kuponger. Var ytterst nära att slå en bra häst näst senast och motståndet nu är betydligt enklare.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør