Foto: Reuters

Zlatan best også på travbanen

Det gir visse forpliktelser å bære navnet Zlatan i Sverige og i kveld er det Zlatan Blou som skal ære navnet på Mantorp

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny mandag:
Dobbel V5 Leangen: Alle penga på Bjørn
Oddsrapport: Sterk uke for langskuddene
Oddstips: Arsenal til skrapodds
V4 Umeå: En bergenser med suksess

Vi har lagt bak oss en heidundrende uke på travet og takker for at våre lesere er med oss. Aldri har det vært omsatt mer penger gjennom Nettavisens kanaler på hestespill enn det gjorde sist uke og vi skal gjøre vårt for at våre lesere kan få fylt opp kontoen også denne siste uken før jula ringes inn.

Mandag er det V4-spill fra Umeå midt på dagen, mens kveldens V65-løp fra Sverige avvikles på mantorp travbane. I Norge er Leangen travbane i Trondheim ensom om å arrangere trav mandag, men der er det til gjengjeld dobbel V5.

Etter en glitrende start på forrige uke, der gevinstene strømmet inn ble det litt motflyt fredag og lørdag. Men under søndagens doble V5-omgang på Sørlandet var vi tilbake i vinnersirkelen. I V5A-spillet ga den lille bongen på kr 144, pene 388 kroner tilbake. I V5B-spillet ble det fem rette på det største forslaget og pene 5 052 kroner tilbake, mens vårt minste DD-forslag (innl.pris kr 100) betalte 259 kroner tilbake.

Innleveringsfrister Mantorp
V65 kl 19.08
DD kl. 20.36

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

At svenskene ser opp til Zlatan Ibrahimovic er ikke spesielt overraskende, men at svenske travhester også blir oppkalt etter Sveriges desidert største idrettsstjerne, var det kanskje ikke så mange som visste. Vår hovedbanker i V65-spillet på mantorp mandag kveld, bærer ihvertfall navnet Zlatan Blou og er oppkalt etter ballartisten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Tet og slutt?
1 Zlatan Blou har hatt et meget bra år i Sverige etter ankomsten hjem etter noen år i Frankrike. Korean–sønnen er deleid av Jorma Kontio og da er det en selvfølge at han kusker den dyktige elitehesten. I to av de tre siste løpene har han møtt Maharajah og i det siste møte så gikk han faktisk i nærkamp med stortraveren nedover oppløpet. I kveld er det tetgaranti på Zlatan Blou og når Kontio sitter i tet, så er det ingen som går frem og lager noe spesielt tempo i løpet for han har opparbeidet seg så mye respekt i løpsbanen denne Kontio. Slik Zlatan Blou så ut sist, så kan vi ikke spille mot hesten i kveld. En av Sveriges beste kusker i vognen, tetgaranti og billigere motstand enn sist. Vår klare hovedbanker på Mantorp i kveld starter i V65-3.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Goop i bånn
9 Uroy er et glansbilde av en travhest, men han er ikke voksen pr dags dato. Det har blitt noen umotiverte galopper hvis det blir litt kjøring fra start, og på akkurat dette området må Juliano Star–sønnen som Bjørn Goop er med og eier forbedre seg på. Kapasiteten til denne 4-åringen er ubegrenset for han har både fart, styrke, teknikk og utstråling, men det skorter litt på løpshodet. Konkurrentene i kveld er av den overkommelige sorten og at han har trukket bakspor ser vi bare på som en fordel, selv om han er meget rask fra start. Det gjelder kun for Bjørn Goop å kjøre feilfritt, så kan han eventuelt sende Uroy fremover på et tidlig tidspunkt og kommer han rett etter startrushet har lagt seg så tror vi neppe noen svarer han ut og at teten overtas på et tidlit tidspunkt. Skulle Uroy bli svart ut og eventuelt måtte trave utvendig, så tror vi likevel hesten vinner. Det er stort sett galopp imot. Vi bankerspiller Sveriges mestvinnende kusk i V65-6/DD-2.

Lever opp til navnet?
3 M.T Good Looking er en del bedre enn raden og har denne gangen trukket et bra spor for hennes del. I følge kretsen rundt hesten så begynner hun å komme i form etter noen løp i kroppen nå etter pause. Vi har studert løpsarkivet på denne From Above–datteren og det er en mer spenstig hoppe vi fikk se etter pausen og i alle sine siste tre løp har hun avsluttet meget fint ned oppløpet. På sitt beste så er hun ikke noe dårligere enn konkurrentene og hoppa blir altfor lite spilt i kveld. Er faktisk helt nede som et 7-valg i spillet i V65-2 og da setter vi varsellampene på full styrke.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør