RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette er MEATish - uten kjøtt

Nortura lanserer vegetariske alternativer til egne kjøttprodukter. MEATish Boller, MEATish Nuggets, MEATish Biter og MEATish Burger lanseres i Rema-butikker på Østlandet i slutten av februar, mens MEATish Deig komemr i begynnelsen av mars. MEATish-produktene er laget av GMO-fri soya dyrket i Nord-Amerika.

Les mer

20 flotte Oscar-kjoler

Filmstjernene stilte i sin fineste stas på Oscar-utdelingen natt til mandag. Vi har plukket ut 20 av de flotteste kjolene.

Les mer

Slik blir nye Liseberg

Liseberg i Göteborg skal pusse opp for nesten to milliarder kroner de neste årene. Et badeland som er åpent året rundt skal blant annet bygges over de neste fire årene. I tillegg kommer nye attraksjoner som vil koste rundt 250 millioner, og som etter planen skal stå klart i løpet av 2017 og 2018. Se video av de nye prosjektene over.

Les mer

Hetebølge utløste massedød av flaggermus

Nær 1000 flaggermus ble funnet døde på en gressplen i den største parken i byen Singleton i New South Wales i Australia. Dyrevernorganisasjonen Wildlife Aid mener mangelen av trær, kombinert med hetebølgen utløste massedøden, skriver australske The Herald.

Temperaturene skal ha nådd 46 grader lørdag. - Vi har sett flaggermus dø i hetebølger tidligere, men aldri før i dette omfanget, sier Jaala Presland i Wildlife Aid, som påpeker at det i fjor ble fjernet en rekke trær fra parken, som igjen fører til mindre skyggemuligheter for flaggermusene som har holder til i parken.

Les mer

Sverige-tabben: Her er reportasjen som Trump refererte til

Trump sa til oppildnede tilhengere sa «Bare se hva som skjedde i Sverige i går» i en valgkamptale lørdag. Nå har han forklart at uttalelsen om det som skjer i Sverige var en referanse til et program som ble vist på Fox News om immigranter og Sverige.

Her kan du se hele innslaget fra Fox News som referer til de økende problemene med innvandring i Sverige

Les: Sveriges ambassade krevde svar etter Trumps uttalelse- nå har det kommet

Les også: Sverige svarte Trump på Twitter

Les mer

Time med ny forside om Trump-kaoset

Magasinet Time har laget en ny forside med Donald Trump. På forsiden er tittelen «Nothing to See Here» og utgaven handler om kaoset rundt Trums første dager som president.

Les mer

Donald Trump angriper pressen - igjen

Donald Trump sier den avgåtte sikkerhetsrådgiveren Michael Flynn er en vidunderlig mann. – Han er en vidunderlig mann. Jeg synes han har blitt behandlet veldig, veldig urettferdig av mediene, de som jeg kaller falske medier i mange tilfeller, sier Trump.

Les mer

Jon Hustad: - Ingen integreringstiltak hjelper

- For meg er det helt ukontroversielt å si at integreringen i Norge har feilet, sier journalist og debattant Jon Hustad på Nettavisens integreringskonferanse. Han holdt innlegget kalt «Ingen integreringstiltak hjelper», der han begynte med å skryte av de mange pakistanerne som kom til Norge på 1970-tallet. De fleste kom som arbeidsinnvandrere, og fikk ingen norskopplæring.

Les mer

Lothepus gav bort vinnerpremien fra Farmen kjendis

Søndag vant Leif-Einar Lothe aka. Lothepus den første utgaven av Farmen kjendis. Vinnerpremien var en splitter ny bil, som Lothepus gav til sin kjære kone. På grunn av dårlig lyd under intervjuet har Nettavisen lagt på undertekst. 

Les mer

Siste nytt

MittOppdrag