RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ubåt-mysteriet: - Vi leter etter et lik

Dansk politiet jobber på spreng for å finne ut av hva som har skjedd med den svenske journalisten Kim Wall (30). Hun har ikke blitt sett siden hun torsdag i forrige uke ble med den danske forskeren Peter Madsen (46) ut i hans hjemmelagde ubåt, Nautilus. Drapssjef i København-politiet Jens Møller Jensen er i denne fire minutter lange orienteringen klar på at de leter etter et lik.

Les mer

Her faller kvinnen i bilen syv etasjer rett ned

Det er Austin Police Department i USA som har frigjort den utrolige videoen fra et parkeringhus i byen. Hendelsen skjedde for en drøy måned siden, og utrolig nok overlevde kvinnen. Mannen i Chevroleten som ble truffet kom fra ulykken uten skader.

Les mer

Arrestert for å ha kidnappet modell

En ung britisk modell ble kidnappet da hun kom til Milan for det hun trodde var et modelloppdrag. Mannen som angivelig utførte kidnappingen er arrestert og italiensk politi kom nylig med ny informasjon om hendelsen.

Les mer

Her møter de sjeldne sibirske tiger-firlingene verden for aller første gang

Fire sibirske tigerunger ble født i Tierpark Hagenbeck zoo i Hamburg Tyskland 15. juni. Torsdag 3. august hadde de sin første offentlige opptreden, og nå ber dyreparken om publikums hjelp via Facebook til å velge navn. Blant gutta står det mellom: Mischka, Slawa, Olai, Vitali og Wladimir. Og til de to jentene blir det enten: Dascha, Kety, Lesja, Darja eller Anushka.

Les mer

Siste nytt