RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her går strikkhoppet forferdelig galt

En kvinnelig strikkhopper ved La Negra Two-broen i Bolivia opplevde at marerittet ble til virkelighet da hun kastet seg utfor broen med et for langt strikk rundt beinet. I stedet for et luftig, men trygt fall, falt kvinnen rett i den grunne elven nedenfor broen. Utrolig nok kom hun fra ulykken uten et eneste brukket ben, kunne sykehuspersonellet som behandlet kvinnen etter ulykken konstatere.

Les mer

Denne byen oversvømmes av brus

28 millioner lite Pepsi oversvømmet gatene i den Russiske byen Lipetsk etter at lageret i tilknytning til en brusfabrikk kollapset. Heldigvis var ingen på jobb da ulykken skjedde.

Les mer

Her blir Ivanka Trump buet på

Ivanka Trump forsvarer pappa Trumps kvinnesyn og blir buet på av publikum under en kvinnekonferanse i Berlin. Blant de andre deltagerne var Angela Merkel og Christine Lagarde.

Les mer

Randi Zuckerberg: - Du må gå mot alt du har lært

Av Gunnar Stavrum
Nettavisen (København): Randi Zuckerberg, søsteren til Mark, var med på Facebook fra starten av. I dag er hun rådgiver, investor og forfatter av bøker om økonomi, markedsføring og nye forretningsmodeller. Onsdag talte hun til 2000 nordiske ledere i København. Ett av rådene hun ga: - Du må gå mot alt du har lært om ledelse og forretningsvirksomhet.

Les mer

Siste nytt