RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fans over hele verden tar farvel med Skam

- Takk for at dere viste oss hva ekte kjærlighet er! Nå er en æra i norsk kulturhistorie over. Skam hadde sin aller siste episode lørdag, og hasjtaggen «thankyouskam» var den mest brukte i hele verden på Twitter senere samme kveld. Her ser du hvordan fansen takker for følget. 

Les mer

Her er verdens beste undervannshotell

Dersom du er ute etter en hotellferie noe utenom det vanlige er disse undervannsrommene noe for deg! Men det er langt fra gratis å sove under vannoverflaten sammen med Nemo og vennene hans. 

Les mer

- Angrep kvinne på bussen fordi hun brukte shorts under ramadan

Denne hendelsen på en buss i Istanbul i Tyrkia tidligere i juni vekker harme, og omtales verden rundt. Mannen  skal angivelig ha gått til angrep på kvinnen fordi hun gikk med shorts under muslimenes hellige måned, ramadan. Mannen skal ha spurt kvinnen «skammer du deg ikke over at du er kledd slik under ramadan?», skriver Mirror, som henviser til Doğan News Agency. Med god hjelp av overvåkningsbildene ble mannen senere pågrepet av politiet.

Les mer

Annonsebilag med annonselenker

Topp 10 Polo Ralph Lauren

Fireåringen tar nettet med storm - du vil forstå hvorfor

Sophia (4) fra Miami i USA stjal absolutt all oppmerksomheten under barnehageavslutningen sin i forrige uke. Nå er videoen sett nesten 20 millioner ganger, og hun har blitt en stor hit på internett. Jentas mor har stolt delt videoen i sosiale medier, og vil at så mange som mulig skal få med seg datterens innlevelse.

Les mer

Elleve biler påtent i Oslo

Til sammen elleve biler er trolig blitt påtent i Oslo de to siste nettene. Store politiressurser er satt inn for å finne gjerningspersonene.

Les mer

Siste nytt