RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Chess blir dyrere

Sist oppdatert:
De mindre mobilaktørene har begynt kampanjene for å skremme mobilkunder over fra Chess.

Idar Harry Vollvik bedyrer at Chess kommer til å bli billigere etter at TeliaSonera har kjøpt opp selskapet. TeliaSonera sier det samme, og påpeker at Chess nå står i en sterkere posisjon for å skaffe seg gode kontrakter.

Dette er det derimot ikke alle som er overbevist om, og mange er redd for at et oppkjøp kan føre til at Chess er historie som et lavprisselskap. Mulighet for høyere priser er det mange som frykter, selv om mistet fokus på

Angriper Chess
Denne frykten begynner nå de mindre teleselskapene nå for alvor å utnytte. Agder Energi, som står bak teleselskapet Noextras.net, sendte i dag ut en pressemelding der de påstår at Chess blir dyrere.

- All erfaring tilsier at når en stor kjøper en liten skrus prisene sakte opp. Den nordiske telecomgiganten TeliaSonera skal selvfølgelig ha avkastning på sitt milliardoppkjøp, og den tar de kun hos kundene, sier administrerende direktør Michael Irgens i Noextras.net.

Frykt eller løgn
TeliaSoneras sjef sa på mandagens pressekonferanse at Chess-salget var finansiert på rundt fire år med dagens trafikk og priser. Vi kan bare konkludere med at enten holder telegiganten kundene for narr, ellers har Agder Energi startet en kampanje basert på frykt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere