RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Edru person må vurdere Kanal 24-lisens

Det er Norsk Aller-sjef Ole Sæther som radbrekker vurderingene gjort av Kulturdepartementet da den riksdekkende radiokonsesjonen ble delt ut.

Det skriver Dagens Næringsliv.

Vurderes av edru person
I kjølvannet av den siste ukens spekulasjoner rundt Kanal 24 og P4s framtid, går nå administrerende direktør i Norsk Aller, Ole Sæther, ut med kraftig kritikk mot måten Kanal 24 fikk tildelt lisensen på.

- Jeg ser ingen annen realistisk løsning enn at Kanal 24s konsesjon lyses ut på nytt og vurderes av noen som er edru, sier administrerende direktør Ole Sæther i Norsk Aller til Dagens Næringsliv.

Han er ikke overrasket over fusjonsspekulasjonene som nå foregår mellom Kanal 24 og P4.

Tapte konsesjonskampen
Norsk Aller er største eier i Radio 2, en av søkerne om den riksdekkende radiokonsesjonen som til slutt gikk til Kanal 24.

- Vi tapte for noen som skrev en søknad som var politisk korrekt, lovet gull og grønne skoger og som etter vår vurdering måtte legge opp til urealistiske kostnader, sier Sæther.

Han mener det ble gjort slett arbeid da Kulturdepartementet fikk konsesjonssøknadene vurdert, og at konsesjonen bør lyses ut på ny dersom det skal skje endringer i eierstrukturen av radiokanalen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere