RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- I will hunt them down and kill them

(Jens E. Heftøy/TV 2 Nettavisen)
Sist oppdatert:
Investor Robert Keith i Fast Search & Transfer, «liksomtruer» journalister og analytikere dersom de skriver noe han ikke liker.

I god George W. Bush stil slår Fast Search & Transfers nye investor-ansvarlige Robert Keith på stortromma idet han tiltrer sin nye rolle i selskapet. Analytikere og journalister som skriver ting han ikke liker, kan få et ublidt møte med engelskmannen.

- I will hunt them down and kill them, sier han spøkefult til nettstedet iMarkedet.

Keith, kjent også fra Opticom og andre selskaper ved Oslo Børs, har tidligere ledet Fast. Han er også en av selskapets største aksjonærer. Denne ganger går han inn i en mer beskjeden rolle. Nå skal han ha ansvar for Fasts kontakt med aksjemarkedet og investorer.

Fast har sett seg lei av spekulasjoner rundt selskapet, og vil ta kontrollen med informasjonsflyten.

Fast vil heretter kun svare på finansielle spørsmål de tre første dagene etter hver kvartalspresentasjon, og deretter en gang midtveis mellom hver slik. Utover dette er det full informasjonsstopp.

- Vi gjør dette for å sikre at alle får lik informasjon, og at det ikke dukker opp spekulasjoner om at noen har snakket med noen mellom presentasjonene, sier Keith til iMarkedet.

Mer oppsiktsvekkende er det at selskapet forlanger å få tilsendt aksjeanalytikernes analyser før de blir publisert. Til iMarkedet sier Keith at de gjør dette for å sikre at fakta er korrekt, ikke for å sensurere analytikerne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere