RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- iPod er en tilfeldig trend

Sist oppdatert:
Dells administrerende direktør Kevin Rollins stikker hånden i vepsebolet. Han mener iPod-suksessen er en tilfeldig trend og at Mac Mini ikke vil påvirke pc-markedet.

- Det er interessant at iPod-en har vært på markedet i tre år, og det var først i fjor at den ble en kjempesuksess. Trendprodukter som denne blir populære, så forsvinner de, sier Kevin Rollins i et intervju med Silicom.com.

Business-kunder
Selv vil Rollins helst selge store lagringsnett og serverklustere, områder hvor Dell-sjefen mener de virkelige pengene finnes.

- Når jeg vokste opp fantes det et produkt som het Sony Walkman, en stor suksess. Alle skulle ha en. I dag er det ingen som prater om Walkman. Du må ha en holdbar forretningsmodell, en holdbar strategi, sier Rollins. Han legger likevel til at Apple har gjort en god jobb.

Dårlige markedsandeler
Rollins synes Mac Mini er et interessant produkt, men tror ikke den lille pc-en kommer til å snu opp-ned på markedet.

- Den tar kanskje litt her og der, men Apples markedsandel har virkelig sunket lavt, sier han.

Uttalelsene kommer på tross av at Dell selv har lansert sin egen mp3-spiller, Rollins mener fortsatt at det er business som er viktigst.

- Datasentre er kanskje ikke så sexy å skrive om, men det er der pengene finnes, sier Dell-sjefen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere