RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Scanpix)

- Jeg er blitt lurt

Investor Ola Mæle tapte kampen om en 1,3 millioner mål skogseiendom i Nord-Trødelag. - Jeg er blitt lurt, sier Ola Mæle.

Kampen om den store skogeiendommen har pågått siden 2003, og kulminerte med at Mæle tapte i Frostating lagmannsrett torsdag.

Mæle hadde anlagt sak mot ekteparet Anders Kiær og Anne Ulvig etter at de fikk tilslaget på den enorme skogeiendommen da Norske Skog la den ut for salg. Både Ola Mæle og ekteparet bød 153 millioner kroner for eiendommen, og Mæle hevder det var en forståelse mellom budgiverne om at de skulle dele eiendommen.

Retten slår fast at det ikke foreligger noen juridisk bindene avtale mellom partene, men mener samtidig at ekteparet Kiær og Utvig har opptrådt illojalt mot Mæle, og åpner for at han kan kreve erstatning.

- Det er vel en solomonsk dom. Retten sier at det ikke er en juridisk bindene avtale, men at jeg er blitt villedet av min motpart. Jeg ser på dette som en klar moralsk seier. På norsk sier vel retten at jeg er blitt lurt, sier Mæle til Dagens Næringsliv.

Anne Ulvig stiller seg uforstående til at Mæle skal ha noen krav på erstatning.

- Vi har ikke påført Mæle noe tap, sier hun til Dagens Næringsliv.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere