RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kanal24 overinnfrir vilkårene

Sist oppdatert:
Kanal 24 må redegjøre for Kulturdepartementet om hvordan kanalen skal etterleve konsesjonsvilkåret om egne nyhetssendinger. Radiosjef Arne Krumsvik mener kanalen hans overinnfrir vilkårene.

Kulturdepartementet har gitt Kanal 24 frist til 20. januar. I tillegg hevder stadig flere at den nye radiokanalen ikke innfrir konsesjonsvilkårene og selvpålagte forpliktelsene, skriver Kampanje.

Både NRKs tidligere radiodirektør, Tor Fuglevik, og Arbeiderpartiets mediepolitiske talsmann, Trond Giske kritiserer Kanal24. Men også flere medievitere har antydet at kanalen ikke holder det de har lovet.

Kanal24-sjef Krumsvik er ikke enig i kritikken. Han hevder at Kanal 24 slett ikke gjør noe galt.

- Kanal 24 overinnfrir konsesjonsvilkårene på mange områder, og de som virkelig har satt seg ned og regnet på det, blant annet Bergens Tidende og Dagbladet, konkluderer med at vi er innenfor vilkårene. Vi har skissert en opptrappingsplan i søknaden og med flere spesialprogrammer ligger vi langt foran det vi har lovet, sier Krumsvik til Kampanje.

Krumsvik kommer imidlertid med en liten innrømmelse. Han mener man alltid vil finne enkelte småting i begynnelsen, spesielt når folk leter etter enkeltelementer.

Innfrir Kanal 24 konsesjonvilkåret? Si din mening i kommentarfeltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere