RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Lurt trill rundt av Seim

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Tor Arne Uppstrøm hevder den tidligere partneren Carl Fredrik Seim lurte ham trill rundt.

Nå er også Uppstrøm siktet for grovt økonomisk utroskap, hevder Dagens Næringsliv.

Fredag leverte boreviser i det fallerte verftet Mjellem & Karlesen sin innberetning til Bergen Byfogdembete. Her kan offentligheten for første gang få Tor Arne Uppstrøms forklaring på hva som skjedde da han sammen med Seim kjøpte Mjellem & Karlsen i 2002.

Uppstrøms forklaring går ikke spesielt godt sammen med det Seim har forklart tidligere. Ifølge Uppstrøm var det Seim som ledet an, og som også førte Uppstrøm bak lyset.

- Seim ga fra starten et solid inntrykk, og hevdet å kunne fremskaffe den nødvendige finansieringen. Dessverre har jeg i etterkant smertelig erfart at intet av dette medførte riktighet, forklarer Uppstrøm.

Videre i forklaringen hevder Uppstrøm også at han ikke visste noe om de 21 millioner kroner som han fikk overført fra Mjellem & Karlsen. Han visste ikke at Seim hentet disse pengene fra verftets kasse, står det å lese i forklaringen.

Ifølge Dagens Næringsliv har ikke politiet satt sin lit til dette. Avisen skriver i dag at Upstrøm nå er siktet for medvirkning til økonomisk utroskap.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere