RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Naturlig at folk slutter

Sist oppdatert:
P4s programleder Anders Høglund går til konkurrenten Kanal4. Dermed har P4 mistet to av sine mest profilerte programledere de siste ukene. - Det er ikke dette som holder meg våken om nettene, sier programredaktør Trygve Rønningen.

Anders Høglund har i flere år ledet formiddagsprogrammet "Tvert i mot" på P4. Dette har gjort ham til en av kanalens viktigste og mest profilerte programledere. Fredag ble det kjent at Høglund slutter i P4 for å begynne i den nye radiokanalen Kanal4.

To borte
For få uker siden sa Svein Tore Tynning-Bergestuen opp sin stilling i kanalen for å begynne i TVNorge. P4 har dermed mistet to av sine mest profilerte radiostemmer.

- Det er naturlig når det kommer en ny kanal på banen at folk bytter jobb. Jeg ser ingen dramatikk i dette. Snarere er det slik at vi nå får muligheten til å bygge opp nye profiler, sier programredaktør Trygve Rønningen til TV 2 Nettavisen.

Ligger ikke våken
Den tildigere TV 2-programlederen begynte selv i P4 for få måneder siden.

Rønningen tror skiftene mellom de forskjellige kanalene kan bli hyppigere med en ny aktør på markedet.

- Jeg ligger ikke våken om nettene på grunn av dette. Vi skal klare oss godt, selv om noen profiler blir borte. Det har sluttet folk i P4 og det vil det også gjøre i fremtiden.

Administrerende direktør Rune Brynhildsen i P4 har gjentatte ganger det siste halvåret fokusert på det gode samholdet i kanalen og medarbeidernes lojalitet. Selv om kanalen nå har mistet både sentrale selgere og programledere fastholder Brynhildsen at P4 er mer sammensveiset enn noen gang.

- Det har vært et forferdelig halvår. Men det har skapt en enorm pågangsvilje hos alle ansatte. Det er ingen ansatte i P4 i dag som ikke yter over evne, sa Brynhildsen da han presenterte halvårstallene fredag morgen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere