RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Spetalen er patetisk

Sist oppdatert:
At Spetalen selger fordi jeg har kommet med trusler, er patetisk. Han selger fordi han er kortsiktig, sier Robert Keith.

Styremedlem i Fast og tidligere administrerende direktør i Opticom, Robert Keith, mener at investor Øystein Stray Spetalens begrunnelse for å selge er latterlig. TV 2 Nettavisen kunne søndag kveld avsløre at Spetalen hadde solgt 600.000 aksjer i Opticom til Eric Simpson og den andre siden.

Etter det TV 2 Nettavisen erfarer har Spetalen ikke anmeldt truslene han sier han har mottatt.

Livvakter mot «piratene»
- Mitt poeng var at Spetalen er den mest kortsiktige investoren på Oslo Børs, og at han ville trenge livvakter for å beskytte seg mot de andre piratene når han solgte. Det var selvfølgelig flåsete ment, noe alle vet, sier Keith til TV 2 Nettavisen.

- Han har brukt en dyr medierådgiver som kom på denne geniale ideen. Dette er latterlig, sier Keith.

Han er også forbannet på Aftenposten.

- At en seriøs avis som Aftenposten lar seg bruke på den måten, er helt utrolig. De gadd ikke ringe meg for en kommentar engang, fortsetter Keith.

Støtte fra Orkla og Stordalen
Til Aftenposten begrunnet Spetalen at han solgte fordi at Robert Keith kom med uttalelser i Dagens Næringsliv onsdag at han burde skaffe seg livvakter.

- Jeg reagerer på disse truslene, og kan nok leve med dem. Men ikke min familie, sa Spetalen til Aftenposten.

Både investeringsdirektør Anders Berggren i Orkla og Petter Stordalen sier til TV 2 Nettavisen at de har forståelse for at Spetalen selger.

Det har ikke lyktes TV 2 Nettavisen å komme i kontakt med Spetalen mandag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere