RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Valla med røykteppe

Sist oppdatert:
Leder for transportarbeiderne mener LO-leder Gerd-Liv Valla svikter pensjonskravene og legger ut et røykteppe for å skjule egne motsigelser.

Det er transportarbeidernes leder, Per Østvold, som sier Valla legger ut et røykteppe for å skjule at hennes synspunkter ikke henger sammen, skriver Aftenposten.

- Som LO-leder har hun sendt brev til regjeringen og påpekt de mangelfulle økonomiske analysene som ligger til grunn for Pensjonskommisjonens innsparingsforslag. Men det forhindrer altså ikke at hun som medlem av Aps programkomité mener noe annet, skriver Østvold i en artikkel i magasinet LO-aktuelt.

Østvold selv er medlem av SV, og irriterer seg over Vallas oppfordring til partiet om å støtte Arbeiderpartiets forslag.

Ifølge Aftenposten tviler transportarbeiderlederen på at behovet for reformer er så stort som det hevdes, og er redd for at forslagene som er kommet fram vil gi mer private og markedsbaserte ordninger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere