RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vurderer å avvikle WGI

Sist oppdatert:
Toppsjefene i World Games-pyramiden har innkalt til krisemøte i Oslo førstkommende tirsdag om selskapets skjebne. Norske medlemmer frykter store tap.

220.000 nordmenn er World Games-kunder. Medlemmene kan tape alt de har investert, dersom selskapet blir avviklet.

Møtet førstkommende tirsdag, skal være kalt sammen i all hast.

Ifølge flere uavhengige kilder i WGI-systemet Dagbladet har snakket med, vurderer toppene å opprette helt nytt pyramideselskap.

I så tilfelle, vil fremtiden til World Games være høyst usikker. I medlemskontraktene står det uttrykkelig at selskapet når som helst kan stenge nettsidene sine, uten å være ansvarlig for tapet en slik handling vil påføre selskapets kunder.

Tillitskrise
Selskapet lider under en akutt tillitskrise etter mye negativ omtale, og bedriver nå omfattende vervomg til pyramiden i USA.

- Det kan tyde på at det er den klassiske nomadeflyttingen som nå kan skje. Toppene i pyramiden sikrer seg så mye verdier de kan, de er grådige til det siste, kommenterer assisterende professor på Handelshøyskolen BI til Dagbladet.

Mannen som omtales som bakmannen og toppsjefen i World Games-pyramiden, australieren Gregory James Kennedy, møter torsdag i Federal Court i Brisbane i hjemlandet.

Ikke anmeldt i Norge
Saken er en dom for pyramidespill, som Kennedy har anket. I Norge risikerer verken Kennedy eller noen andre i selskapet World Games Inc. å bli forfulgt i rettssystemet.

- Vi har ikke mottatt noen anmeldelser knyttet til World Games foreløpig, og kapasitetsmessig har vi mer enn nok å gjøre med saken rundt pyramidekonkursen T5PC akkurat nå, heter det i en uttalelse fra Økokrim.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere