RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

38 kroner for VG

Sist oppdatert:
Nyhetshungrige får sjokk når de skal kjøpe norske aviser på Color Line.

En dagsavis koster normalt 10-12 kroner. Det er derimot ikke alle som følger de veiledende prisene fra landets aviser. Benytter du for eksempel Color Line, risikerer du å måtte betale hele 38 kroner for en dagsavis.

Gjør du som mange, nemlig kjøper både Dagbladet og VG, må du legge 76 kroner på bordet.

- Kun fra Kiel
- Prisene du presenterer her, stemmer. Men de gjelder kun når du reiser fra Kiel hvor man kan få kjøpt VG, Dagbladet, Aftenposten og Dagens næringsliv, får TV 2 Nettavisen opplyst fra Color Line.

Firedobbel pris
- Er ikke en nærmest firedobling av prisen litt i drøyeste laget?

- Prisene har nettopp gått opp for å dekke inn kostnadene. Vi har høye transportkostnader. For å gi dagsaktuelle aviser flys de ned til Kiel. Når det er små opplag er det vanskelig å presse prisene i særlig grad. Color Line går i null, så det er lite penger vi tjener på dette, sier informasjonskonsulent Inger Lise Kristiansen i Color Line.

Les en bok
Trenger du underholdning på båten på vei hjem, kan det med andre ord være like greit å ta med seg en god bok eller ta fri fra nyhetsjaget. Et annet alternativ kan være å lese TV 2 Nettavisens nyheter på WAP på adresse wap.nettavisen.no.

Kjenner du til varer med store prissprik? Tips oss!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere