RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

A-pressen med rekordresultat

Sist oppdatert:
A-pressens resultat før skatt i 2003 ble på 115 millioner kroner. Dette er en framgang på 20 millioner fra året før, og er det beste resultatet konsernet noen sinne har lagt fram.

- Resultatet er det beste i A-pressens historie og et viktig steg for å nå våre økonomiske og markedsmessige mål, sier konsernsjef Alf Hildrum.

Inversteringen gruppen har gjort i TV 2 ga god avkastning i 2003. De 33 prosent A-pressen eier i tv-kanalen bidrar sterkt til rekordresultatet på 115 millioner kroner før skatt ifjor.

A-pressens andel av TV 2-resultatet økte fra 55 millioner kroner til 62 millioner kroner.

- Resultatet kommer tross svak markedsutvikling og en underliggende sterk kostnadsvekst. Det hadde derfor ikke vært mulig uten de omfattende omstillingstiltak som har engasjert alle ansatte i A-pressen de siste åra. Mange aviser har rekordresultater og flere har også gode opplagstall å vise til, deriblant 7-dagers avisene Romerikes Blad og Bergensavisen, den siste årets opplagsvinner i Norge. Og for første gang bidrar Russlandsvirksomheten samlet positivt til A-pressens resultat. Jeg venter at driften i 2004 skal gi fortsatt framgang for A-pressen, sier Hildrum.

Etter at finske Sanoma solgte seg ut av A-pressen sist sommer, kontrollerer APR Media Holding AS konsernet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere