RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alle gode ting er tre

Sist oppdatert:
Tre aksjer er lure å kjøpe i sommervarmen. Sjekk Orion Securities heteste aksjetips.

Analytikerne i Orion Securities har snekret sammen en liste på tre aksjer de anbefaler. I Dagens Analyse kommer meglerhuset med følgende begrunnelse.

NA24 - din næringslivsavis

Orion-analytikerne mener at Storebrand er en aksje som med fordel kan kjøpes hver gang kursen er under 60.

- Med en lav vurdering, oppkjøpsmuligheten og de gode utsiktene for livforsikringsmarkedet skal det sterke krefter til for å holde kursen under 60 i mer enn noen dager, er meglerhusets begrunnelse.

I dagens morgenrapport skriver meglerhuset at Altinex kan bli rammet av de svake amerikanske oljeaksjene, men at en slik svakhet representerer imidlertid en kjøpsanledning ettersom oppjusteringer av estimater og kursmål vil tvinge seg frem om oljeprisen holder seg i nærheten av dagens nivå i tiden fremover.

- Til sist henleder vi oppmerksomheten mot Simrad Optronics som stadig befinner seg høyt oppe på ønskelisten vår. På dagens kursnivå har markedsaktørene fortsatt et for negativt syn på fremtidsutsiktene til selskapet, skriver Orion i sin morgenrapport.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere