RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Åpner New York-ruten igjen

Sist oppdatert:
SAS slutter å fly direkte fra Oslo til New York i mars, men dette betyr ikke at du må belage deg på flybytter og ventetid. For like etter gjenåpner det amerikanske flyselskapet Continental flyruten til "the big apple".

28. mars slutter SAS å fly mellom Oslo og New York på grunn av liten interesse. Men Continental Airlines lar seg ikke skremme, og åpner daglige ruteflygninger fra Gardermoen til Newark ved New York fra 18. juni.

Avgangene fra Gardermoen vil gå klokken 11.15 på formiddagen, mens returen fra Newark vil gå klokken 20 lokal tid, skriver dn.no.

Newark er hjemmebasen til det amerikanske flyselskapet, og det betyr at selskapet har omfattende rutetilbud videre derfra.

Continental har også allianse-samarbeid med en rekke internasjonale flyselskap som gjør at selskapet kan tilby flygninger til rundt 500 byer verden over. Blant samarbeidsselskapene er danske Maersk Air, nederlandske KLM, portugisiske TAP Air og selskap som Alaska og Hawaiian Airlines.

Administrerende direktør Nic Nilsen ved Oslo Lufthavn uttrykker glede over at Continental vil satse på Oslo, og sier ifølge NTB at ruten er viktig for flyplassen.

I løpet av de neste månedene vil Continental ansette personell til virksomheten på Gardermoen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere