RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Avinor-styret vil ikke trekke seg

Sist oppdatert:
Styreleder Anders Talleraas i Avinor har ingen planer om å kaste inn håndkleet, i likhet med resten av styret. Motstanderne må overbevise statsråden for å få styret til å gå.

Til tross for den omstridte avgjørelsen om å la Avinor-sjef Randi Flesland fortsette i stillingen sin, er det ikke aktuelt å trekke seg for styremedlemmene i selskapet.

- Det er ingen i styret som er innstilt på å kaste kortene og bøye unna å gjøre en viktig jobb. Det står vi på, så får vår eier og generalforsamling avgjøre hva som skjer, sier styreleder Anders Talleraas i Avinor til dn.no.

Tidligere torsdag krevde SV at styret la inn årene, men det har ikke Talleraas noen holdning til. Han påpeker at det er eierne som bestemmer hvem som skal sitte i styret, og det er eierne som nå påvirkes med misnøye.

Styreformannen har ikke rukket å møte de ansatte ennå, selv om de har ytret ønske om dette. Talleraas har foreløpig ikke tatt stilling til om det vil bli et slikt møte med det første.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere