RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Morten Brakestad/Propix.no)

Bachs oppussings-objekt solgt

Sist oppdatert:
Ole Christian Bach lånte millioner til å pusse opp Svein Erik «vaske» Bakkes hus i Holmenkollen. Nå er endelig eiendommen solgt, men ble rene tapsprosjektet for Bakke. Se bildene her.

Finansakrobat Bach og hans samboer bodde en periode i Bakke-huset, og det var i løpet av denne tiden de pusset opp. Oppussingspengene kom sågar fra huseierens egen konto. Vaske-Bakke lånte nemlig totalt 8,7 millioner kroner til Bach, og seks av disse gikk til maling, fliser og sparkel.

Holmenkollboligen ble lagt ut for salg i august i år. Verditaksten lå på 25 millioner kroner, men salgssummen skal ligge lavere.

- Prisen ønsker jeg ikke å si noe om, annet enn at den ligger på et sted mellom 15 og 20 millioner kroner, sier Bakke til VG.

Ifølge avisen skal boligen være solgt for like over 15 millioner kroner. Bakke kjøpte boligen for 22,5 millioner kroner i 1996.

Bakke skal ha leid ut boligen til Bach for 35.000 kroner måneden, men etter at leien ikke ble betalt måtte finansakrobaten pakke snippesken. De to skal også ha avtalt at finansakrobaten skulle få kjøpe boligen for 19 millioner kroner.

Selve huset er 503 kvadratmeter i boareal, mens tomten er 1.489 kvadratmeter stor. Ifølge prospektet er boligen «herskapelig og unik, med gjennomgående høy standard og eksklusive detalje- og materialvalg».

Med fire stuer og tre soverom er det nok av plass å boltre seg på. Veggene består hovedsakelig av hvitmalt panel, samt fliser og naturstein. Også kjøkkenet er malt i hvitt, og det er utstrakt bruk av downlights i hele boligen.

I underetasjen ligger en separat leilighet, med to stuer og ett soverom.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere