RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bank2 i pluss i andre

Sist oppdatert:
Under ett år etter oppstarten er Bank2 allerede i pluss. Såvidt.

Etter mindre enn ett års drift kan Bank2 ASA legge frem positive tall for andre kvartal. Første halvår viser en forvaltningskapital på 772,5 millioner kroner, mens andre kvartal isolert viser et positivt resultat på 461.000 kroner (korrigert).

NA24 - din næringslivsavis

Hittil i år viser banken et resultat før skatt på minus 731.000 kroner.

Bedre enn ventet
- Dette er gledelig. Først ved utgangen av året hadde vi forventet et positivt resultat, sier administrerende direktør Stein O. Larsen i Bank2 til NA24.

Han forklarer at årsaken til den positive resultatutviklingen i all hovedsak er en kraftigere etterspørsel enn forventet.

- Vi har fått en større respons i markedet en det vi hadde turt å håpe på. Lønnsomheten og veksten har kommet tidligere enn forventet, sier han.

Forklaringen

Larsen forklarer suksessen med at banken har vært selvfinansierende samt at banken har tatt ut en tilfredsstillende rentenetto på utlånsproduktene.

Fremtidsutsiktene for bank ser ifølge Larsen veldig lys ut.

- Vi ser veldig lyst på fremtiden. Etter hvert som banken blir mer kjent tror jeg vi kan gjøre den enda bedre, sier han.

På toppen av Bank2-strukturen står selskapet B2 Holding asa, som blant annet eies av investorene Jon Harald Nordbrekken og Øystein Stray Spetalen. B2Holding asa eier igjen rundt 22 prosent av Bank2.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere