RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

BBC vil ha betalt

BBC vil begynne å ta betalt for innhold på nettet, men bare fra brukere utenfor Storbritannia.

Kampanje skriver at det er den stadig økende utbyggingen av bredbånd globalt og den økende konkurransen på innholdssiden på internett som har fått BBC til å tenke på å kreve betalt på nettet fra utenlandske brukere, skriver MediaGuardian.

- Tiden er inne for å se på kommersielisering av den internasjonale trafikken på BBC.co.uk, sier strategidirektør David Moore i BBC til MediaGuardian.

Ifølge strategidirektøren er reklamekampanjer rettet spesielt mot utenlandske brukere eller direkte brukerbetaling fra utenlandske brukere to av scenariene som vurderes. Det kom fram da BBC presenterte sine tanker om hvordan den digitale medieverdenen vil utvikle seg de neste fem årene denne uken.

Uttalelsene fra Moody kommer ifølge MediaGuradian bare noen dager etter at EU-kommisjonen varslet en gjennomgang av hvordan almennkringkastere som BBC har tatt i bruk nye medieplattformer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere