RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Beklager-kampanje fra SAS Braathens

Sist oppdatert:
I en landsdekkende annonse-kampanje beklager SAS Braathens flykaoset sist uke.

I annonsen beklager administrerende direktør Petter Jansen i SAS Braathens kanselleringene og forsinkelsene fra forrige uke.

- At vi vil gjøre alt som står i vår makt for å gjenopprette tilliten, kan jeg love dere. At vi får forståelse, kan jeg jo bare håpe på, sier Jansen i reklamen.

SAS-Braathens-sjefen beklager til alle som ikke kom seg dit de skulle. Jansen beklager at selskapet har svekket tillitsforholdet til sine kunder, og beklager at selskapet «ikke har fremstått som den garantisten for infrastruktur i Norge vi har sagt vi skal være».

Informasjonssjef Siv Meisingseth sier målet med annonse-kampanjen ganske enkelt er å understreke at SAS Braathens beklager det som har skjedd.

- Vi følger at vi påførte passasjerene store problemer i forrige uke. Vi vet at en annonse ikke gjør det noe bedre, og at vi også må gjøre andre ting for å bygge tillitsforholdet til kundene, sier Meisingseth til TV 2 Nettavisen.

Onsdag morgen preges trafikken nok en gang av kanselleringer. SAS Braathens har over 20 kanselleringer onsdag morgen. Denne gangen er det tåke som er årsaken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere