RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Google Streetview)

Bergenserne ruler Rema

Sist oppdatert:
De fire mest lønnsomme Rema-kjøpmennene kommer alle fra Bergen. Og øverst troner Rema-dronning Tone.

Rema 1000-kjøpmennene gjør det sterkt, og best av dem alle gjorde Tone Olsvoll Eide (43) det, med et resultat på 7,8 millioner kroner, skriver Dagens Næringsliv (DN) ifølge dn.no.

- Jeg er ikke så opptatt av pengene, og er mest opptatt av å gjøre jobben. Det viktigste er å ha fokus på arbeidsoppgavene, er det ikke det disse idrettsutøverne sier? sier Olsvoll Eide til DN. Som sjef for Rema 1000 Knarvik var hun også Remas aller mest lønnsomme kjøpmann ifjor.

Rema 1000-sjef Ole Robert Reitan trekker frem Knarvik-kvinnen som idealet på en Rema-kjøpmann, som driver en av kjedens ti største butikker.

- Jeg får frysninger nedover ryggen, sier Reitan til DN om Olsvoll Eides innsats.

Det er ikke bare Reitan-familien og Olsvoll Eide som tjener penger om dagen. Den norske gjennomsnittskjøpmannen i Rema hadde ifjor i snitt et kjøpmannsresultat på 1,8 millioner kroner ifjor. I 2006 var tilsvarende resultat 1,2 millioner kroner.

De fire mest lønnsomme kjøpmennene kommer alle fra Bergen og Bergens-området.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere