RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Best pc for 10.000 kroner

Sist oppdatert:
Julen nærmer seg med stormskritt, og TV 2 Nettavisen har samlet de beste tilbudene til en pc for hele familien. Se hva du bør kjøpe til familien i jula.

Det finnes ikke noe bedre tidspunkt til å gå til anskaffelse av en datamaskin for hele familien enn til jul.

Hjemme-pc-pris
Vi utfordret en rekke nettbutikker til å sette sammen et så godt tilbud som overhode mulig for 10.000 kroner. Datamaskiner in denne prisklassen er den mest populære, og har også blitt det nye taket for hjemme-pc-ordningen.

Kritikerne til den nye ordningen har hevdet at du knapt kan få en fungerende maskin for 10.000 kroner. De som hevder dette har nok derimot ikke fulgt så godt med i timene, for tilbudene vi har fått inn denne gangen viser at maskinene er mer enn gode nok for de aller fleste.

Mye for pengene
Alle maskinene er utstyrt med raske prosessorer, svært store harddisker, skjermkort som holder til de fleste spill, samt en gigabyte med minne. Seks av åtte aktører har også satset på 19 tommers flatskjermer. Det bør derfor ikke være noen tvil om at dette er maskiner som kan friste noen og enhver.

Tilbudene viser også at en kan få masse tilleggsutstyr for pengene. Nesten alle maskinene inkluderer kortlesere, det samme gjelder høyttalere. Printere er heller ikke noe du behøver å kjøpe utenfor hos flere av aktørene.

Mange gode tilbud
Å utrope en vinner denne gangen er svært vanskelig, fordi alle tilbudene har sine sterke og svake sider. Ser vi på selve datamaskinen leverer Netshop denne uken det som sannsynligvis er det jevnt sett beste tilbudet med alt utstyr en kunne ønske seg. Pcutstyr deler likevel vår anbefaling ved å levere en noe svakere maskin som inkluderer både multifunksjonsskriver og et digitalkamera.

Den beste spill-maskinen denne gangen leveres fra Komplett, mens Multicom leverer et godt tilbud til de som ikke bryr seg så mye om spill.

Se sammenligning av alle tilbudene her, og les mer om de forskjellige tilbudene under.

Netshop
Pcutstyr
Komplett
Multicom
MPX
Mamoz
PS Data
Dell

Vi gjør oppmerksom på at vi ikke har testet maskinene, men kun har vurdert spesifikasjonene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere