RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bilder fra Røkkes liv

Sist oppdatert:
Kjell Inge Røkke er fiskeren som tok halvkongeriket, mistet det, og til slutt endte opp med hele kongeriket.

Kjell Inge Røkke reiste til Seattle før han hadde fylt 20 år for å tjene seg rik som fisker. Allerede tidlig i sin Seattle tid gjorde Røkke seg bemerket.

NETT PÅ SAK:Røkkes svennestykke

- Some day all of this will be mine, sa Røkke før han ble stor til noen av sine fiskerkolleger da han pekte utover alle fiskebåtene i fiskehavnen i Seattle.

- And god damn, he did it too, sa en av hans fiskekonkurrenter for syv år siden.

Siden Røkke flagget hjem til Norge på midten av 1990-tallet har han rukket å vinne cupfinalen med sitt kjære Molde, bygd en av de største yachtene i verden, eid sitt eget Boing 737-fly, vunnet en kamp mot en russisk oljeoligark, var nesten konkurs for så å restrukturere og igjen bli milliardær.

Det siste året har vært helt eventyrlig og hans formue har økt med over 12 milliarder kroner. Røkke har trolig vært den mest profilerte finanskjendisen i Norge de siste 10-årene. Selv Petter Stordalen og Idar Vollvik blir smågutter i forhold til ham.

Her følger en billedkarusell av hans liv.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere