RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Birdstep kjøper svenske Alice

Sist oppdatert:
It-selskapet kjøper opp en svensk leverandør av trådløst nettilgang. Alice skal hjelpe Birdstep å bli best på mobile dataløsninger.

Birdstep Technology har inngått en intensjonsavtale om å kjøpe 100 prosent av aksjene i det svenske teknologiselskapet Alice Systems. Alice er et teknologiselskap som spesialiserer seg på programvare for nettverksoppkobling, og har flere store europeiske teleoperatører som kunder.

Birdstep har satt seg det ambisiøse målet å en ledende leverandør av programvare for mobile dataløsninger.

- Intensjonsavtalen om overtagelse av Alice Systems er et viktig strategisk grep for å nå dette målet, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Alice Systems leverer programvare som gjør det mulig for teleoperatørenes kunder å koble seg opp til deres trådløse og mobile nettverk.

- Alice Systems er verdens ledende tilbyder av trådløs oppkoblingsprogramvare, mens Birdstep har de mest avanserte mobil IP-løsningene i dagens marked.Sammen vil vi utvikle og levere løsninger som gjør at operatørene kan tilby sluttbrukerne muligheten til å bevege seg mellom ulike trådløse nettverk og hele tiden være automatisk oppkoblet i nettet, sier Jørgen Bredesen, administrerende direktør i Birdstep.

Selskapene innledet et kommersielt samarbeid for over ett år siden, og Alice’ produktspekter skal gi Bird et betydelig bredere løsningstilbud.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere