RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bravida-sjefen går

Sist oppdatert:
Bravida-sjefen Amund Skarholt slutter, etter en stor rydde- og slankeoperasjon.

Konsernsjef Amund Skarholt slutter i Bravida 1. april, og etterfølges av Torbjørn Torell, opplyser selskapet onsdag.

Dette kommer ikke overraskende. Skarholt, som blant annet hadde erfaring fra konsernledelsen i Securitias, ble hentet inn som ryddemann i Bravida sommeren 2003, etter at en halsbrekkende vekstfase under Jan Kåre Pedersen endte i grøfta.

Da Bravida rett før jul solgte IKT-virksomheten i Norge til Jens Ulltveit-Moes Umoe, sa Skarholt til TV 2 Nettavisen at han var forberedt på å finne seg noe annet å gjøre.

Planen er nå å beholde et rest-Bravida bestående av installasjonsvirksomhet innen elektro, rør og ventilasjon. Denne virksomheten vil ha rundt 8000 ansatte, men rundt 70 prosent av disse vil være i Sverige, og bare 15 prosent i Norge.

Utangspunktet for Bravida var at man slo sammen den gamle teleinstallasjonsvirksomheten til Telenor med øvrige virksomheter innen installasjoner. Telenor eier fortsatt rundt 45 prosent av Bravida.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere