RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bredbåndstelefoni på Narvesen

Reitangruppen satser på telefoni og lukter nå på Telio, norgesleder på bredbåndstelefoni. I løpet av uken kan du kjøpe telefonprodukter hos Narvesen.

Det skriver Aftenposten.

Interessen for bredbåndstelefoni har tatt av, og lille Telio har kapret et stor del av kundene som vil ringe billig over internett. Det synes tydeligvis Reitangruppen er interessant, og har nå inngått en opsjonsavtale med Telio.

De to har blitt enige om et antall aksjer og kjøpssum hvis Reitangruppen velger å utøve opsjonen.

- Men Reitangruppen blir ikke majoritetseier hvis de utøver opsjonen, sier viseadministrerende i Telio, Rune Strømmen, til Aftenposten.

Fra før har Reitangruppen kjøpt mobilselskapet Sense, og nå kan du kjøpe både mobilabonnement og bredbåndstelefoni i de Reitan-eide Narvesen-kioskene.

- Med en halv million potensielle bredbåndstelefonikunder i markedet i dag tror vi timingen er riktig for å engasjere oss i bredbåndstelefoni og bidra til at våre kunder får et enkelt og godt alternativ til vanlig fasttelefoni. Det er alltid morsomt å bidra til å bryte høyprisbarrierer. Vi har gjort dette på mobiltelefoni, og nå også på fasttelefoni i samarbeid med Telio, sier Narvesen-direktør Terje Schroeder

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere