RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Børsen mot rekord

Sist oppdatert:
Oslo Børs strekker seg mot nye rekordhøyder etter gårsdagens fall.

Norsk Hydro falt kraftig i går etter at selskapets resultater for årets andre kvartal skuffet investorene. Nå henter oljeselskapet seg noe inn, med en oppgang på 0,24 prosent til 622,50 kroner. Aksjen er dagens foreløpig mest omsatte, med et volum på 213 millioner kroner. Statoil-aksjen er uendret.

Dagens Næringsliv skriver i dag at Aker planlegger å bygge to borerigger i samarbeid med Aker Kværner, med opsjon på en tredje rigg. Aker bekrefter planene i en børsmelding onsdag formiddag. Aker Kværner stiger 0,51 prosent, mens Aker-aksjen har lagt på seg 1,20 prosent.

Medisinteknologiselskapet Axis-Shield er selskapet som stiger mest i formiddagstimene. Selskapet meldte i dag at det har fått tillatelse til å markedsføre sitt produkt Afinion i USA. Dette system designet for bruk på legekontorer, samt "point of care" ved sykehus, for å påvise diabetes.

Axis-Shield-aksjen har lagt på seg 10,81 prosent siden børsåpning og omsettes nå for 41 kroner.

Tomra stiger 3,32 prosent, mens Telenor stiger 0,46 prosent.

Hovedindeksen har steget 0,39 prosent siden børsåpning og står nå i 297,48 kroner. Dersom kursene holder seg, kan det dermed stunde mot en ny toppnotering. 82 selskaper stiger i kurs, mens 30 faller.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere